Utstyr
  • Nikon D200
  • 150.0-500.0 mm f/5.0-6.3
  • Brennvidde400.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1007718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Flott lys og skarphet som henter ut det svært så detaljerte og fargerike mønsteret i fjærdrakta.
Hadde du tatt med litt mer nede i originalopptaket ville også det som nå fremstår uskarpt blitt skarpt og du kunne bare kutta vekk det uskarpe og fått kun skarpt i bånn. men i kampens hete glemmer man ofte slikt og så må jobben gjøres i redigeringa.
Her har du nok allerede beskåret nokså hardt uten at det har gått ut over skarpheten, men de litt grove strukturene taler nok sitt tydelige språk hvis ikke jeg er helt på jordet hvilket det jo kan være en mulighet for.
Jeg ville her kutta nede slik at den skarpe greina som fuglen står på går rent ut på nedre ramme. Da forsvinner en del av det uskarpe uten at bildet taper noe for det er ikke nødvendig med noen kompensasjonsforstørring i etterkant. Du får faktisk et enda bedre format.
Støyen i bakgrunnen gir jo litt liv der så det blir nok en smaksak om den skulle fjernes eller ikke. jeg ville beholdt det som det er.

Roar
Frode L.
Hei.

Et godt bilde av kjøttmeisungen, skarpt med fine detaljer.
Støtter kuttforslaget til Roar, flott lys med ditto farger og bakgrunn.

Frode.
Asle B.
Søtt bilde av kjøttmeisbabyen det her! Støtter et lite kutt nede. Ellers er det mye pent å si: fine detaljer i fuglen, dus og behagelig bakgrunn, fint glimt i øyet!

Mvh
Asle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu