Utstyr
  • Canon EOS-1D Mark II
  • 50. mm 1,2
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger48
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1007734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.
Joda, skikkelig marsjandise her. Tipper det var den grønne sjenken som trakk deg hit. Litt av et blikkfang selv om fargen ikke er så sterk.
Mulig du kunne dempet lyset på bildet slik jeg ser det.
Mørkere og mer kontrast ville gi bedre detaljer hvis du da ikke har en spesiell mening med lyssettingen som jeg ikke får med meg.
Nede ville jeg kutte slik at nedre ramme kutter inne i det nederste trappetrinnet for da blir kanten roligere og renere - og så la for all del den grønne kvasten nede i høyre hjørnet få smake klonern da mann.
Ellers et herlig bilde som funker godt i sin nær midtstilling.
Mye artig her som kunne passe i ei hytte eller på et gammalt landsted.

Roar
Birna R.
Ingen grunn til beskjæring fra min side. Dette sitter bra. Noen 'uro'momenter er bra for bildets og sinnets helse. En passende oppskarping hadde kanskje gjort seg, siden softingen blir litt vel påtrengende i mine øyne.

Typisk bilde som passer inn i en reportasjepreget serie.
john-arne w.
Tusen takk for kommentarer Roar og Bjørn. Dette er baksiden hos hjemmet hos noen venner av meg i USA. Det er ikke satt ut tilfeldig, det er faktisk sånn. De har en flott bakgård. Var i bryllup hos dem i sommer og synes som Roar påpekte, at den grønne benken var i fin kontrast på denne verandaen. Brukte forøvrig dette som bakgrunn for noen av bildene av selve brudeparet. Jeg synes faktisk det er system i tingene og at de ikke bare er satt der på rein tilfeldighet. Det at jeg ikke beskjærte foran var at jeg var veldig itvil om jeg skulle bruke litt av steinhellen som ett lite blikkfang pga kontrasten av de mørke fargene der.


hilsen john...
Bjørnar P.
Artig motiv. Rent og ryddig uttrykk. Skjenken oppfattes nærmest som selvlysende, og blir dermed bildet store blikkfang. Bildet virker softet på en aller annen måte, nærmest som om det var et glamour-portrett. Dette gjør at jeg får litt problemer med å finne feste for blikket, Sikkert en tilsiktet effekt, men kanskje noe overdreven? Dette blir nesten som å se verden gjennom et matpapir.
Ville kuttet litt på høyre side for å fjerne vegglista. Det gir en renere komposisjon.
john-arne w.
Takk til deg også Bjørnar, ja den "softete" uttrykket var tilsiktet, prøvde og få til en slags drømmende efekt her. Skal se om jeg får lagt ut en versjon til med kutt i Høyre side. Jeg ser at jeg kan gjøre det uten at det kommer i konflikt med de blå blomsterne.


hilsen john...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu