Volga
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • XF27
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/120s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1008035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tor Einar K.
Stødig kar som holder både kjøredoning og personlig fremtreden i hevd.
Flott portrett av mann og bil i miljø. De fremstår i klar kontrast selv om bakgrunnen er detaljrik.
Meget bra.
Tore B.
Takk for det!
Avsluttet .
En GAZ M-21, også kjent som Volga M-21. Har ikke Volga-boka tilgjengelig her og nå, men dette er en virkelig klassiker, populær som taxi her hjemme en gang i tiden. Nå har den fått nærmest kult-status i Den Russiske Føderasjon, og bla Putin har sansen for bilen. Dette tatt i betraktning, et bilde av en slik vakker bil gjør seg virkelig i svart-hvitt :-)
Tore B.
Volga bok, ja det var imponerende! Enig i at det er en vakker bil. Jeg er veldig glad i klassiske kjøretøyer så da jeg så denne måtte jeg ta et bilde. Gøy med den eldre mannen som har tatt så godt vare på bilen i alle disse årene. Bildet er forresten tatt i Vilnius, Litauen. Takk for artig tilbakemelding. Hilsen Tore
Avsluttet .
Har en del litteratur om nettopp russiske biler :-) Det var en gang et veteranbilblad som het Russern', jeg tryllet frem en del artikler og bilder til bladet opp gjennom årene. Russiske biler er greie å skru på, og den som kan språket, har ikke noe problemer med å få tak i deler og verkstedshåndbøker. Prikken over i'en med bildet ditt var forøvrig at du har fanget den i det perfekte miljøet - alt stemmer - dette bildet kunne like gjerne vært tatt den gangen bilen var ny. Sånn skal det gjøres - dette var skikkelig bra!
Tore B.
Gøy med motorinteresse det fører gjerne med seg mye annet også! Tusen takk, eller bolsjoj spasiba! : )
Jostein S.
Hei
Den var utrolig lekker
Rene stasbilen det der!
Jostein
Tore B.
Hei, joda det er uten tvil en staselig doning! Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu