Mette
Her et litt eldre bilde som jeg fant frem i dag. Noen ganger er det lurt å la bildene ligge litt, så man kan se dem med andre øyne litt senere.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF 80-200 #2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1010170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tor Einar K.
Pent.
Du hadde ytterligere forsterket inntrykket av tøff dame med å justere opp styrken på, og løfte den harde lille lyskilden i front. Da hadde ansiktet blitt modellert med klarere trekk.

Jeg ville dessuten ha fjernet den lille fliken av bekledning(?) som kommer frem på brystet nede til høyre i bildet. Den forstyrrer litt.
Smykkene er derimot harmoniske i farge og har enkel dekor som i liten grad stjeler oppmerksomhet fra de knivskarpe øynene. Hårstråene som kommer inn foran høyre øye kunne gjerne vært børstet ut av syne før opptak. En ørlite kraftigere leppestift som matchet håret hadde muligens også gjordt seg?
Er litt usikker på om det lille man ser av bakgrunnen under haken forstyrrer eller ikke, men hårstråene som titter frem ville jeg fjernet.

Alt sammen mindre detaljer men jeg tror de ville hevet bildet og fått damen til å fremstå enda hvassere.
Arve Herman T.
Takk skal du ha for en flott og konstruktiv kommentar Tor Einar. Setter virkelig pris på den.
Skal se om jeg kan gjøre det enda bedre ved neste forsøk. Må bare bli flinkere til å se på slike detaljer før jeg tar bildet. Takk og atter takk. Mvh. Arve.
Tor Einar K.
Vil bare understreke at jeg synes bildet var flott. Mine forslag til justeringer bunnet i et ønske om å bygge et tøffere utrykk rundt de skarpe øynene.

Du nevner at det er et eldre bilde. Da var det muligens heller ikke vanelig å overføre bildene direkte til pc under opptak? Å umiddelbart kunne vurdere opptaket på stor skjerm er et uvurderlig verktøy både i studio og på location, spesielt ved litt mer krevende lyssetting.
Arve Herman T.
Ja det er min drøm det Tor Einar.
Men jeg er bare en Fattig mann som prøver å ta noen bilder i ny og ned. Så jeg får klare meg med det lille utstyret jeg har. Kamerautstyret altså hehehe..
Takker og bukker jeg. Mvh. Arve.
Tor Einar K.
Jeg ser at du bruker D800 på noen av bildene dine.
Da er det bare å koble kamera til Pc med en USB 3 kabel, noe som er mitt foretrukne valg fremfor wifi som blir litt treg med filer fra D800 og ikke alltid helt stabitl.
Jeg bruker Lightroom men det er flere programmer med støtte for tethered shooting.
Arve Herman T.
Ok... Da skal jeg se etter slik kabel, om det er det eneste jeg trenger. Så kan jeg da kjøre det på min computer skjerm. Takk for rådet ditt Tor Einar.
Mvh. Arve.
Arve Herman T.
Ok... Da skal jeg se etter slik kabel, om det er det eneste jeg trenger. Så kan jeg da kjøre det på min computer skjerm. Takk for rådet ditt Tor Einar.
Ja jeg bruker mye Nikon D800 men hadde det ikke på denne shooten. Det var da en Nikon D300.
Mvh. Arve.
Roar K.
Så er'n Arve tilbake hos damene i dobbelt forstand.
Flotte øyne på dama, men litt vel glatt ellers i ansiktet grunnet x antall lag med "koklimonke".
Flott portrett.
Artig med den mørke tekstiltrekanten som trekker blikket mot Kløfta.

Roar
Arve Herman T.
Hi hi hi hi Takk skal du ha Roar.
Setter virkelig pris på kommentaren din. Ja noe må jo dra oss dit ned. Smil. Er nok bare toppen av kjolen hennes dette. Men takk skal du ha og ha en fortsatt fin sommer. Mvh. Arve.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu