Årefjorden i sommerstille
Bare et lite stykke Østfold-kyst.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Pentax K-50
  • Pentax 18-135mm
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1010318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Ingen badegjester til tross for at her ser ut til å være en brukbar strand midt i ferietia.
En enkel komposisjon til deg å være dette. Men du har vel snart foreviget det som foreviges kan der nede på Kråkerøy, Hvaler og Fredrikstadområdet.
Hva med en Oslo-tur og prøve deg på sånt som jeg viser i dag som faktisk er helt lovlig da det er deres eget område som de har fått beholde etter okkupasjon for mange år tilbake. Rett nedenfor i området rundt restaurant Blå er også et slikt område der graffitikunstnerne kan boltre seg vilt.
Men slikt som dette er vel bedre mat for sjelens ro.

Roar
Kirsten H.
Vidunderlig sommerstemning i dette bildet, Walter. Øyet mitt fanget raskt opp vannsprederen. Sjø på venstre side og lanskap på høyre side fungerer bra i dette tilfellet.
mvh Kirsten
Walter S.
For å ta deg først, Roar. Enkel komposisjon, ja, helt enig! Har liksom mistet mye av gløden her. Er ikke så nøye lenger hva jeg legger ut, gidder ikke å anstrenge meg mer. Lufta har gått ut av boblen liksom, det er ikke det samme som før, og blir det vel heller aldri igjen. Bildegalleriet er jo bare halv-ferdig gjennomprøvet og vi må bare avfinne oss med det. Det er så mye småfeil og estetiske "glipp" på denne siden her at jeg ikke orker å ramse de opp en gang.

Snakk om å slå ut barnet med vaskevannet...

Seriøse bilder - i den grad jeg tar noen - legger jeg ut andre steder nå. Her bruker jeg bare opp den daglige kvoten min sålenge medlemskapet varer.
Sånn - slutt på oppgulp. Sikkert noen som får dette i vrangstrupen også da...

Men jeg takker deg for at du orker å skrive noen ord under bildene mine. setter pris på det.

Takker også Kirsten for positiv tilbakemelding.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu