Hegren legger avgårde.
En tidlig morgen ligger jeg i skjul og fotograferer vadefugler.
Utstyr
  • Nikon D7000
  • 80.0-400.0 mm f/4.5-5.6
  • Brennvidde400.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • AnnetBruker kamuflasjeduk ved vadested til fugler.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1010336} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dag Tore ..
Hei Jostein! Meget "sterkt" fluktbilde! En av dine beste fuglebilder i år! Meget vakkert lys og skarphet! Det som hever kvaliteten her er det fine miljøet! Her stemmer det meste! GOD FOTOHELG /
Avsluttet .
Hvorfor er dette uskarpt? Hegrer er sky, men i dag bør slike bilder være knivskarpe. Kun en ærlig tilbakemelding:-)

SES
Jostein G.
Hei ! Ja er enig i at detaljene kunne vært skarpere her. Er likevel fornøyd selv med positiren og komposisjonen. Jeg tror jeg igrunnen kunne trengt noe bedre optikk...eller utstyr for å ta mye mer ut av potensialet som ligger i mine aktiviteter for å få høstet bilder av naturen. Jeg ser det sånn. Jeg må svært nærme med det utsyret jeg disponerer for tiden. Også mangler jeg noe på nivået i etterbehandlingen der jeg tror kursing må til for å heve nivået. Takker for tilbakemeldingene ! :-)




Mvh Jostein
Dag Tore ..
Hei Jostein! Jeg vet at dette er et bilde som krever god opptikk! Men selve motivet holder godt etter dagens normer!Derfor må man også tåle noen negative tilbakemeldinger! Slik er det bare i denne tøffe fotoverden! ! Hilsen DAG
Jostein G.
Takker igjen Dag Tore ! Joda, man må ta høyde for alt mulig når man legger ut bilder. Jeg likte lyset i øyet på fuglen ! Pokkers, jeg skulle hatt noe dyrere utstyr he he ! :-)



Mvh Jostein
Frode H.
Kommentarer som SES kommer med her synes jeg er totalt unyttig. Hørt om konstruktiv kritikk, SES? Nok om det.

I mine øyne er det fult mulig å få til et skarpere bilde i denne situasjonen, men synes likevel at det er rikelig skarpt nok. MÅ et bilde være optimalt skarpt for å være severdig, forresten? I så tilfelle er det en del historisk berømte fotografier som kan kastes i søpla....

Her er det situasjonen, den flotte fuglen, diffuse bakgrunnen, glimrende komposisjon samt prikken over i`en; timingen, som gjør bildet til meget severdig! Bra jobbet, Jostein!

Et tips: få bildet printet ut i stort format og få det opp på veggen!
Jostein G.
Joda, takker for det Frode Håland. Det er vel timingen som er kjekkest her... Skarpere kunne det vært somsagt, men bildet faller ikke helt grus av den grunn...det er jeg enig i. Et svevende bilde av hegren i fint og fargerikt miljø..bra sideprofil..og tatt i et flott øyeblikk...syntes jeg.... og det er vel noe i tråd med din oppfatning Frode ! He he ok... men somsagt jeg ser det hadde vært finere med en sylskarp finnish..jeg og ser den... :-)


Mvh Jostein
berith o.
Jeg sier bare wow :) fantastisk flott bilde:) Ble nysgjerrig jeg :) Mvh Berith
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu