Uværsfront på vei ...
Dag blir som natt når disse tykke og mørke skyene, fulle av vann, driver innover fjorden og blokkerer for lyset. Bare en bitteliten åpning i skydekket hvor sollyset finner vei, som speiler seg i vannet. Og det er egentlig DEN jeg ville ha!
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Pentax K-50
  • 18-135mm
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1010563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trygve B.
Nydelig komponert. Her får en virkelig en følelse av at uværet er i vente. Jeg la merke til åpningen, den frisket opp bildet. Godt arbeid dette.
Avsluttet .
Ja dette var meget flott Walter! Nydelige blåtoner i himmelen her, dramatisk og flott dette. Liker de varme gultonene inn i mellom di mørke skyene og lyset her er perfekt. Meget flott speiling i sjøen har du fått med deg også. Det var jo kjekt og se at du og kom tilbake her :-) Jeg får vist begynne igjen jeg og her inne nå :-) har vel kommet over sjokket etter den nye designen nå. Hilsen Tony.
Inger Anne Maritsdotter V.
Først og fremst et stort pluss for stemningen, det idylliske motivet, lyset, speilingen i sjøen og det tekniske sitter som et skudd.
Det som, i mine øyner, trekker ned, er kutt av seilmastene til de to båtene, samt den trebrygga til høyre i nedre lant her, den ødelegger litt for helheten.
Småpirk, kanskje, men ellers et flott bilde.

Inger Anne Maritsdotter V.
skriveleif.......i nedre kant, skal det selvsagt stå.......

Walter S.
Takk til Trygve, Tony og Inger Anne for hyggelig kommentar!
:o)

Mvh,
Walter
Vidar Magnus J.
Godt og vakkert kystbilde. Fin dokumentasjon på uvær. Godt komponert og fine, skarpe farger.
Walter S.
Takk til Vidar Magnus. Det har blitt så vanskelig å holde oversikt over kommentarer, etter omleggingen. det var enklere før, da bildene ble markert etter en ny kommentar. Nå må man neste gå gjennom alle sine bilder, hver dag for å beholde oversikten.

Mvh,
Walter
Vidar Magnus J.
Enig med deg angående leting etter kommentarer. Jeg savner det gamle programmet, det var bi.a. lettere å håntere og ga mer innformasjon til bildene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu