Holmevatn - Haukeliseter
Bilde er tatt mellom Holmevatn og Haukeliseter
Bildet inngår i albumet Landskapsbilder -
Fotograf
Utstyr
  • Olympus TG-1
  • -
  • Brennvidde4.5mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1010651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve B.
Norsk natur på sitt beste, Alf. Flott formidlet av deg. Komposisjonen var fin. Skiltet i forgrunnen var for meg helt ok. Her forstyrret det ikke.
Arild T.
Flott landsapsbilde i real norsk natur! Er enig med Trygve at skilta i forgrunnen ikke forstyrrer, men er sammen med menneskene med på å skape dybde og dynamikk i bildet. Et kutt i toppen hadde kanskje skapt enda mer sug og dypde..........? ,men det er jo bare pirk.

Hlsen Arild
John O.
Det er et dejligt billede, af det skønne Norske landskab.
Mvh. John
Solvår B.
Dette er norgesreklame på sitt beste.
Nydelig fjellandskap.
: ) Solvår
Avsluttet .
Fint blåt vand med god dybde..men himmel virker lidt underligt vh Sus
Roar K.
Skiltet nede trekker lett oppmerksomhet som naturen bak burde fått. Men man får jo bare rive seg løs og løfte blikket innover i fjellandskapet med dårlig rullestolføre så jeg skal holde meg unna her. Tok kolavippen på tirsdag så har blitt en erfaring rikere.
Det rare i himmelen som Susanne sikter til er nok de delvis utbrente skyene der du kan forsøke å dempe lyset og øke kontrasten separat for å se om det finnes informasjon å få fram. Får du noe så kan det jo klones litt her og der for å få liv i dem. Hvis ikke så kan tilsetting av støy med påfølgende bluring være en løsning. men det er en sabla tidkrevende jobb for å få det troverdig.
Ellers kunne jeg godt ha tenkt meg et kutt oppe rett under den vesle skya helt i bildekant over de utbrente.

Roar
Øyvind L.
For meg var skiltet her vesentlig, elva var flott og fint terreng,mens himmelen med de utbrendte skyene gir grunnlag for litt skepsis :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu