S
Strynefjell
Utstyr
  • SONY SLT-A77V
  • Sony 2.8/16-50mm SSM
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1011064} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Arild T.
Nok et flott landskapsbilde fra deg i sommerlige, klare og mettede farger. Ledene linjer inn i landskapet lager en flott dybde. Likte dette!

Hilsen Arild
Agnar H.
Motiv og ide er god, men her syns jeg du har dratt for hardt i fargespakene. Da fremstår bildet noe unaturlig - men mulig det var slik du ville ha det :-)
Bjørnar P.
Igjen et fint motiv. God komposisjon, men ville kuttet en del oppe for økt dybde og mer fokus på det mest interessante i bildet. Etterbehandlinga er ikke etter min smak. Veldig unaturlige kontraster. Virker som du har benyttet tone mapping uten den moderasjonen som er nødvendig for å få et naturtro resultat. Liker du eller dine ev. kunder det slik, bør du selvsagt fortsette med å etterbehandle bildene på denne måten. Da de første HDR-bildene kom var mange, inkludert undertegnede, fascinerte over effekten. Etter hvert blir det nærmest som om noen roper til deg i stedet for å snakke normalt, og det blir man trøtt av i lengden. Anbefaler derfor å bruke teknikken med måte. Da fungerer den best.
Torbjørn M.
Mange takk for kommentarer og gode råd. Jeg har bare fotografert litt nå og da som en hobby i snart 2 år, så det er mye igjen å lære. Jeg er nokså glad i sterke farger, detaljer og kontraster og blir åpenbart lett revet med i den retningen under redigering. Det med å kutte det litt oppe, evt croppe det til 16x9 kunne virke fornuftig, Bjørnar. Får teste og justere litt her :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu