Takk for meg
Vil me dette bilde si takk for meg og takk for alle kommentarer jeg har fått på bildene jeg har lagt ut.
Jeg velger å ta en pause en stund da jeg ikke får foto.no til å fungere skikkelig på iPad, har prøvd tre forskjellige nettlesere men til ingen nytte har også bedt foto.no om hjelp uten at de svarer på henvendelsen .
Så da blir det naturlig med en pause for og sjekke ut andre forum.
For det som er interessert er jeg å finne på instagram og Facebook
Om bilde er det følgende å si
Det er tatt noen timer før det braket skikkelig løst med full storm for noen dager siden her på Vestlandet nærmere bestemt Ådnavatn i Tysvær

Alf
Fotograf
Utstyr
  • Olympus E-5
  • Zuiko 12-60/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1011904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
SveinM M.
Fint motiv, men det virker som om det er et veldig violett/lilla preg i bildet. Var lyset/fargene slik denne dagen...?
Lykke til videre..! :)
Bjørnar P.
Hva er det som ikke fungerer mht Ipad?
Walter S.
Synd, at du legger inne årene, Alf - men jeg har full forståelse for forstår ditt valg. Det er bare så mye man kan ta før det renner over.

Personlig kommer jeg til å ta de samme overveielser angående det å fortsette her som betalende gull-medlem eller ikke, når det avgjørelsen kommer opp en gang i november.

Jeg mistrivs i den "nye" foto.no - på Bildekritikken - som har IKKE har blitt noe bedre enn det var før - Tvert i mot. Jeg mener at foto.no har slått ut barnet med badevannet (som var ment å "rense" barnet...) i og med at Bildekritikken nå har erstattet noe som fungerte, nemlig Bildegalleriet - med noe (Bildekritikken) som i utgangspunktet heller ikke fungerte FØR omleggingen.

Men, jeg skal ikke mase for mye om min egen situasjon. Vil bare si at jeg har kontakt med mange av "de gamle" og alle sier det samme. Foto.no har gått i feil retning og er i ferd med å miste mange medlemmer. Jeg er nå like mye på Akam som jeg er her - og møter der mange av de gamle foto.no-traverne som har "emigrert"..

Takk for følget Alf, og for alle flotte bilder du har lagt ut, samt mange gode kommentarer som jeg har fått av deg!

Mvh,
Walter
Arild T.
Synd at du gir deg, i denne omgang, Alf! Det er mye som ikke fungerer her inne.....Håper du kommer snart igjen, men kaskje vi treffens på andra fora?

Hilsen Arild
SveinM M.
Dersom noen lurer på dette med iPad, så er det altså en egen tråd om problemene, uten at det ser ut til å "hjelpe"... ; http://www.foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=720298
Øyvind L.
Bare ikke brenn alle broer...
Synes motivet var flott her og ser at det var like før.
I helhet virker bildet litt mye kontrast og fargemettet, vet ikke om det skyldes grunnen som er oppgitt..
Ha det godt så lenge! Alf.



Alf B.
Hei
Problemene jeg opplever med bruk av iPad er det som er nevnt i forumtråden som SveinM henviser til.
Beslutningen min har jeg vurdert litt at og frem jeg har tross alt truffet mange hyggelige mennesker her inne som har gitt på gode råd og vink slik at jeg iallfall tror selv at jeg er blitt en bedre fotograf og redigerer i årenes løp. Jeg brenner ikke alle broer til foto.no men tar en pause en stund så får jeg se det litt an iht andre fora og nettsteder. Ifb med omlegging av foto.no synes jeg imidlertid at layouten er blitt bedre en tidligere men at det er fryktelig dårlig tilpasset for brettbruk iallfall epleprodukter nå vet ikke jeg hvordan det er med andre typer brett kan hende det funker bedre på det
Mvh Alf
Trygve B.
Nei, jeg vil fortsatt ha deg her. Jeg får heller ikke åpne bildene på Ipad. Må derfor opp på den stasjonære PC,en for å skrive kommentarer. Jeg synes dog at denne siden er best med hensyn til konstruktive tilbakemeldinger. Bildet er var vakkert og fint komponert. Litt sterke blåfarger.
Sissel Kleivdal H.
Jeg sitter her med min iPad. Jeg finner fint frem til bildene her på foto.no.
Synd at du forlater forumet. Du vil bli savnet! (Det skal sies at jeg selv har hatt en pause, etter omleggingen) Håper å se deg tilbake her igjen.
Et vakkert og stemningsfylt motiv du forlater oss med.

Mvh
Sissel
Jostein S.
Hei Alf!
Du må ikke gi deg
Ta bare en liten pause og så kommer du sterkt tilbake
Tok selv en pause da alt bare ballet seg til
Kom igjen Alf. Heier på deg!
Flott bilde med dramatikk i
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu