Alene
Utstyr
  • Nikon D600
  • 18.0-35.0 mm f/3.5-4.5
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1012053} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Walter S.
Nå har jeg kommet tilbake til dette bilde flere ganger - uten at jeg kan fortelle hvorfor. Men noe er det her som er spennende. Stemningen og fargene.
Det er jo ikke så mye å se, men den lille enslige personen gir jo et inntrykk av at naturen er stor og mennesket så lite.
Den skjeve bjørka tar hoved-oppmerksomhet, før øyet vandrer videre til kvinneskikkelsen.
Uvanlig men godt komponert. Jeg hadde kanskje forventet en hund som løp i terrenget foran skikkelsen...?
;o)

Mvh,
Walter
John O.
Dejligt stemningsbillede, af det skæve birketræ og den ensomme vandrer, i tågedisen.
Mvh. John
Øyvind L.
Med forbeold om å trakke noen på føttene her så ville jeg ha kuttet ut den pene damen og latt bjørka stå for bildet.... bildetittelen vil farmdeles virke.
johnny s.
Takk for kommentarene Walther, John og Øyvind.

Walther; kan prøve å sette ord på det jeg antar du føler. Bjørka og terrenget peker kraftig mot personen, og idet du flytter blikket til personen, så drar den sterkt i motsatt retning fordi den isolert sett er et dominerende element, og det blir en spenning mellom treet og personen som aldri faller til ro, eller blir helt i balanse totalt sett.

Øyvind; det er absolutt mulig å komponere et bilde kun av bjørka, men valgte her å gjøre et forsøk som beskrevet over, -og du tråkker ikke meg på tærne ved å si din mening om bildet. (om du fornærmer kona mi som du vil fjerne, så er det naturligvis verre:-):-)
/j
Øyvind L.
Håper da virkelig ikke min kommentar utløser forståelser som sansynliggjør at var ute etter å fornærme konen din, i senere tid har jeg oppdaget et beslektet tilfelle med bildekritikk som ikke ble oppfattet som fornærmelse ,dog hadde ...det...kvinnfolket godt med sjegg,
:)
johnny s.
he he Øyvind, jeg kan forsikre deg 100% at det var kun spøkefullt ment; derfor :-) :-) Men i korte meldinger så er det vanskelig å se glimtet i øyet og høre spøketonen til folk man ikke kjenner.
Jeg lytter til seriøs kritikk, men uansett ser på det kun som en annen persons mening, og det er ikke sikkert jeg deler den..
Jeg synes det er interessant å se en del av bildene som legges ut, -og noen av kommentarene, men har nå mine egne meninger om hvor objektivt det fungerer..
-så jeg tar uansett ikke dette synsefora så veldig alvorlig på alle områder:-)
Det jeg savner mest er de friske og ofte lange diskusjonene som Ivan & co bidro med for noen år siden.
/j
Øyvind L.
Det ante meg at du spøkte litt her,har selv sans for
slike vendinger i aller høyeste grad :)
Tar heller ikke kommentarene her inne for å så veldig høytidelig, sagt pent,men innimellom er det ette og annet frø.
:)

Roar K.
Så først på bildet og deretter leste jeg kommentarene.
Har litt sans for Walters kommentar her.
Øyvinds måte å kommentere kjenner jeg jo nå godt fra mange år, først på en annen side vi begge ble kasta ut av og nå her og har sett at ikke alle "tar" hans måte å kommentere på og derfor kanskje føler det litt spisst.
Vel, mye er sagt her så jeg nøyer meg å nevne kanskje et bunnkutt på så mye som 2 cm for da vil en diagonal i grønt munne ut på nedre ramme slik at man kan få en følelse av at den går fra venstre kortside til nedre langside og på den måten øker spenningen. Ikke så stort poeng, men likevel?

Roar
johnny s.
Mange takk for kommentar og forslag Roar.
Du har helt klart et godt poeng, skal se på det.
/j
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu