Gulnebbstork med morgenstellet
Håper dette ikke er vist før da jeg ser at når jeg kopierer over mappa med "dotten-bilder" så hender det at ikke alt blir med.
Bildet er fra siste morgenen på Kenya safarien i september 2012 som den for et par dager siden.
Det er fortsatt ikke Freia-storken

http://WWW.pbase.com/kneppen
Synes bildet beskriver godt det jeg opplevde en morgen for snart 2 år siden.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM for Canon
  • Brennvidde178mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetEksponert for frihånd. Bridge har bomma fullstendig og sier 207 meter. ISO 200. Lysmetting nedsatt til -0,33. Polfilter i bruk. Lukker og blender automatisk fra kamera.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1012339} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kirsten H.
Nydelig lys og fine speilinger, Roar! Jeg ville gjerne hatt flere detaljer på fuglenes hode, men jeg vet godt hvor mørkt alt blir i motsols imorgenlyset nær ekvator.
mvh Kirsten
Jan G.
Nydelig motiv, lys og komposisjon. Teknisk et par merknader: litt korn og haloe. Vet ikke helt hvorfor dette har kommet på dette bildet, for lysforholdene skulle være gode. Kan det være etterbehandling?
Mvh Jan
Trygve B.
Jeg syntes dette var bra. Ro og fred over bildet. Jeg sitter og lurer på om et 3:4 format kunne gjort seg bedre. Da ville motivet kommet bedre frem. Samt at du ville unngått de grastustene i høyre hjørne. Får si som du enten mer av det eller bort med det. Her ville jeg nok hatt det bort.
Roar K.
Problemet med ditt forslag Trygve - er at da må man ta så mye at ramma skjærer det store feltet til venstre som da blir liggende i hjørnet uten at noe tar det igjen til høyre. Dessuten forsvinner en hvit fugl oppe til venstre. Men muligheten er der selv om det muligens blir noe trangt over hovedmotivet.
Jan!
Med min etterbehandling dukker lett slikt opp. Halo har jeg for lengst slutte å bry meg med hvis den ikke er altfor påtrengende og fremstår som en glorie.
Summa sumarum så tror jeg ikke mine ferdigheter er i stand til å forbedre dette bildet.

Roar
johnny s.
Pent bilde av morgenstemningen hos disse storkene.
Synes det er passe utsnitt og godt komponert slik bildet er tatt.
Det hadde etter mitt syn blitt enda bedre om kamerastandpunkt var litt mer til høgre slik at steinen bak storken ikke stakk ut fra fuglekroppen som to vinger, og da hadde vel speilingen av den andre også gått klar og ikke falt sammen med jordstripa i forgrunn. Jeg antar at din fotoposisjon var ganske låst og dette ikke var mulig, så det er ikke ment som kritikk til fotografen, men bare hvordan jeg ser på bildet.
/j
John O.
Det er et flot billede Roar, i fin lys og spejling.
Mvh. John
SveinM M.
Betryggende å vite at Freia-storken ikke har emigrert! ;)
Liker kompen, her! Avslappet stemning, og fint belyst morgenstell! For en som liker speilinger, spesielt, så gjør disse bildet ennå mer severdig.. Synes den grastusten oppe til hø. får meg til å se bildet "inn fra den fineste vinkelen", diagonalt, fra nedre ve. hjørne! Snedig" :)
Roar K.
Siden jeg er handicappet og stort bruker rullestol ute som du sikkert har fått med deg så blir det mindre og mindre tid ute i felten så jeg tar masse knips når jeg først er ute og ser hva jeg kan få ut av det i redigering.
Jeg har faktisk mer glede av mislykkede bilder for å se hva det kan bli ut av dem da jeg er mer som maleren ved sitt lerret enn fotografen ute med sitt kamera. For meg er foto noe jeg bruker tia mi til som en erstatning for det treningslivet jeg hadde før. Hadde ikke herr Polio kommet tilbake for å fullføre det han startet på i 1951 så hadde jeg aldri dukket opp på noen fotoside for da hadde foto forblitt personlige feriebilder og intet annet.
Men hver si løst som han sa mann og drakk mens de andre slåss.

Roar
Roar K.
Oisan, dette skulle stått under bildet fra i går.

Roar
Arild T.
Her er det meste sagt fra før. Det er et vakkert bilde som bør forbli slik det er, etter min mening.

Hilsen Arild
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Dag Tore ..
Hei Roar! Meget vakkert fuglebilde! Topp jobbet! Her stemmer det meste! GOD FOTOHELG! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu