Garún Nr. 19 - Imperial Stout
Tar av og til bilder av godt øl og poster det i en relevant Facebook-gruppe, men det blir stort sett alltid nitriste bilder med nettbrett i stua. Da jeg så var på Island ute i naturen og hadde en god flaske øl, så tenkte jeg å gjøre det litt bedre. Dette er altså et produktbilde, ikke noe mer.
Det skulle helst være overskyet, for overskyet er jo "autentisk" islandsk vær. Helst med litt levende skyer. Det ble det ikke, så synes det ble en anelse skarpt lys. Dette har jeg ikke prøvd å fikse etterpå, har bare økt kontrasten. Det sterke lyset drepte nok litt av den stemningen jeg ville ha. Til gjengjeld var det helt utmerket å sette seg i ly bak lavaklumpen og kikke på naturen og drikke opp ølet!
Utstyr
  • Canon EOS 60D
  • Sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC OS
  • Brennvidde29mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetIkke så mye fototeknikk å snakke om, men kan si litt om komposisjon.
    Jeg hadde sett meg ut en lavaklump som kom opp av et jorde og tenkte å sette flaske og glass oppå der, og få naturen i bakgrunnen. Normalt ville en slik øltype blitt drukket av et stort tulipanglass (noe a'la cognac-glass) fordi det er relativt mye alkohol, så da ønsker man en temperering . Men det syntes jeg ville se litt rart ut på et slikt bilde. Så det ble en tumbler.
    Det var nok lurt, for det var ikke så lett å få flaska til å stå stille pga. vinden.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1012883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
karin s.
Det så forfriskende ut,og ikke minst med utsikt til enda mere marsj;) muligens litt reklame Island;)
Tor Einar K.
Ahhh, det gode liv:-)

På et produktfoto ville jeg unngått å få skygge fra glasset på flaskens etikket. Det er også speilbilde av fotografen på flaskehalsen fordi du står 90 grader på flaten.
Bjarne Henning K.
Jeg drev og snudde på flaska for å få det riktig. Endte opp med å sette den slik fordi til høyre for meg, så var det en utstikker, så et slikt bilde måtte jeg tatt et annet sted. En annen ting var at jeg var redd for at sola skulle drepe den hvite logoen, men er selvsagt enig i det du sier, så skal ha det i tankene.
Jeg klarer ikke å se meg selv på halsen, men antar de mer drevne kan det.
Det var forresten ingen marsj. Jeg gikk 100 meter fra hytta. :-)
Tor Einar K.
En øl pr 100 meter...trenger ikke overskyet vær for å få en vått dag da.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu