Passasje gjennom gammel bygning i Roma
Vakker passasje gjennom en gammel bygning midt i Roma. Bildet er tatt like ved Fontana Di Trevi.
Bildet inngår i albumet Italia rundt på 2 dager - Jeg hadde kun 3 dagers ferie i Italia denne sommeren, og den ble tilbrakt i Roma den første dagen. Neste dag tok vi ekspresstoget til Napoli på 1 time, og tok en guidet kjøretur på 7 eller 8 timer med ulike stoppesteder som Pompeii, Sorrento og Positano.
Utstyr
  • Nikon D3100
  • AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1013384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tor Einar K.
Nydelig bygning og flott gjengitt .

Jeg har ikke funnet dette stedet men Trevi fontenen er det best å besøke svært tidlig på morgenen. Da er det folketomt og man kan få et fenomenalt lys. Det jeg setter mest pris på med gamlebyen i Roma er fraværet av neon og reklameskilt.
Trygve J.
+1 fra meg også.Min favoritt i roma er de spanske trappene.
Tor Einar K.
De spanske trappene er flotte, synd man ikke får lov å sette seg ned å spise der lenger. På plassen nedenfor ved fontenen har byggene de koselige små lampene montert lavt på veggene slik man finner rundt i de gamle delene av Roma. De gir en veldig lun stemning og harmonerer nydelig med lyset når solen er på vei opp om morgenen. Jeg håper de ikke starter å montere sparepærer med kaldt lys i disse.

Det samme dunkle lyset ser vi i denne fasaden med det varme lyset i noen av vinduene. Gjennom porten ser vi hvor utvasket og kjedelig det kan bli når hardt dagslys får stå vinkelrett på en bygningsflate.
Christine T.
Det er i nærheten av Trevi området, men hva det het spesifikt husker jeg ikke. Gatenavn og hvordan gatene går gjennom byen er for meg ganske ulogisk i Roma. Vi gikk 1 og 1/2 time og lette etter en restaurant i Viccolo et eller annet, som viste seg å være en bakgate i Trevi-området. Jeg ville tro at en restaurant ville tjent bedre på å være godt synelig, men denne klarte likevel å livnære seg :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu