Grønt lys...
hadde en eller anna plan med dette bildet som eg ikkje heilt huskar. No bare likar eg det...

Utstyr
  • Digital
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hei Lene!

Tøff idé, men litt uskarpt.. Kanskje du kunne kuttet vekk skjermen på toppen? Jeg har tatt et liknende bilde.
bilde nr. 113018

Mvh
Lene H.

Takk for komentaren. likte bilde ditt når eg var inne å såg på det. Og kanskje det hadde vore kult å kutte vekk toppen, men eg likar det best med skjermen. Har ett uten, og det er ikkje like kult i mine auge ;)

:)L
Avsluttet .

Fargene flyter litt så den grønne mannen minner meg om en seigmann. Hehe.. :-) Lurte en stund på om jeg syns det var dumt at fargene flyter, men har endt opp med at jeg syns at det er noe av det sjarmerende over bildet. Hadde vært et kjedelig bildet hvis det ikke hadde gjort det.

Flott at du har klart å ta bildet uten noen andre forstyrrende elementer rundt. Ville ikke kutta bort skjermen på toppen, syns det er en del av det gode med bildet. Kanskje ikke det beste bildet, reint teknisk, men jeg liker det. Bare sånn det er.

Utrolig rotete kommentar det her. Har mye med at jeg ikke veit hvorfor jeg liker bildet, jeg bare gjør det. Syns det er søtt. Også er det et kreativt motiv. Og det liker jeg.

_margrete_
Avsluttet .

Skjermen hører med, ikke minst siden den her reflekterer fargen på lyset. Ganske tøft med den glorieaktige glinsende lysgreia som omkranser figuren. Bildet kunne nok med fordel vært litt skarpere med mere kontrast, men fargespillet og lyset fungerer fint her synes jeg. Mulig det hadde gjort seg med en tynn hvit ramme for å skille det sorte fra bakgrunnen litt. Ok dette!
Torbjørn S.

Synest TN har sagt det meste her, og tips til forbedring er gitt. Fin ide og en grei utførelse.

TS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu