Rødhette
Bildet er med i en serie som heter Eventyr, og skal representerer Rødhette.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • EF100mm f/2.8L Macro IS USM
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetPhotoshop, actions, flere lag, retusjering.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1014601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
henning e.
Flott mykt lys på modellen, lyst men ikke overeksponert. Tankefullt ansikt som ser alvorlig mot venstre. Likte veldig godt fargekontrasten mellom grønt og rødt. Lurte litt på de lyse ringene (objektivrefleksjoner? Ser nesten ut som en regnbue? Bra jobbet!
Jeanette N.
Hei Henning:)
Tusen takk for fin respons!
"Regnbuelyset" er ett lag som er lagt oppå bildet etterpå, med gadient og flare, for å få siste finish på bildet. Jeg forteller deg gjerne hvordan om det var vanskelig forklart:)
Tone A.
Pluss for uttrykket på rødhette, som ser litt redd ut. Lyset er litt kjøleg og hudtonane er prega av det, mens sjalet har friske rødtonar som gir kontrast.
Fine lysrefleksjonar i augene og spesielt det høgre auget kjem skarpt fram.
Litt rød lepestift hadde framheva munnen litt meir i det bleike fjeset, som er prega av kjøleg lys. Her har du jobba flott med huda, slik at rødhette har fått ferskenhud utan detaljar.
Bruken av lysringane som er lagt på i etterkant, likar eg ikkje.
Synes at rødhette med sitt yttrykk, skal få dominera biletet mest. Ringane virkar forstyrrande og dei store lysrefleksane rett ved sida av pannen, kunne ha vore dempa ned. Litt støy i den den duse og grøntona bakgrunnen, og eit kutt øverst slik at rødhette kunne få dominera litt er eit forslag.
Kjempebra jobba med dette spesielle biletet av rødhette. Friske rødtonar, flott uttrykk og god bruk av lys. Eg ser fram til fleire bilete i denne serien, helsing Tone
Tone A.
Hei igjen, dette rødhette-biletet har stått framme på dataen i ettermiddag, så eg fekk ikkje lest din kommentar om bruken av "regnbuelyset". Det var ordet "flare", som eg ikkje kom på. det er også eit filter i PS som kan brukast til slikt.
Uansett flott jobba i PS, men det er uttrykket på rødhette som gjer biletet spesielt.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu