- I elva -
Bildet inngår i albumet -Vojen ein vakkert stad ved sjøen- -
Utstyr
  • CanonEOS 7D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1016284} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Høstens fine blanding av varme og kalde farger i skjønn forening! Jeg får et tredimensjonalt synsinntrykk med disse bladene som flyter på overflaten sammen med speilingene av stråene oa. Til sammen gir det inntrykket av stor dybde, og gjør motivet interessant å betrakte. Det gjelder og ha øynene med seg. En enkel naturdetalj som du har fått svært mye ut av synes jeg, og som mange bare ville gått forbi.
Walter S.
Et impresjonistisk motiv som fører tankene mine til Claude Monet http://www.claudemonetgallery.org/ med en gang jeg så miniatyren i oversikten. Monet elsket vannliljer og malte mange bilder med slike motiver som du har her, Tone.

Her er det lyset og fargene som bærer bildet, og begge disse parameterne er brukt på en klok og overbevisende måte.
Vakkert resultat med speilingen i den stille sjøen og hvor de høstgule flytende bladene står seg fint i kontrast til det himmelspeilende, blåe vannet!

Ikke et enkelt motiv, fordi man ofte må velge hva som IKKE skal være med - noe som ofte er vanskelig og avgjøre der og da når man fotograferer. Har man kommet hjem og får bildet opp på skjermen, får man et helt annet oversikt og kan se mulighetene.

Mvh,
Walter
John O.
Det er et meget flot billede fra elven.
Fine klare farver, lys og spejling.
Mvh. John
Tone A.
Kjell: Takk for di grundige skildring av biletet og at du likar fargeblandinga her. Dette er frå Håelva ikkje så langt frå hengebrua over til Hå gamle prestegard. Gilidt at du nevner det tredemensjonale her.
Walter: Takk for linken til Claude de Monet og at du ser noko av dette i biletet mitt. Dette er frå ein varm julikveld kor eg fann dette motivet i elva, som akkurat her hadde eit stille parti. Gildt med slik ein positiv kommentar, Walter.
John: Takk for din positive kommentar.
Helsing Tone
Harald N.
Eg og tenkte på Monet då eg såg dette vakre sommarbiletet, godt komponert og med harmoniske fargar.

Mvh Harald
Kirsten H.
Monet var også min første tanke......et særdeles dekorativt høstbilde!
Trygve B.
Det som imponerer meg mest er motivet. De fleste av oss vil nok ikke legge merke til dette motivet i det hele tatt. Du ser det og får frem et nydelig fargespill.
Gode farger som glir fint over i hverandre. Dette var svært harmonisk og velkomponert.
Tone A.
Harald og Kirsten: Takk for samstemte kommentarar og gode ord.
Trygve: Takk for grundig kommentar og at du ser fargespelet. Dette er frå juli kor buskar og plantar alt fekk litt haustfargar pga tørka.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu