Big Ben
Utstyr
  • SONY NEX-6
  • E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1016297} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
May-Brith O.
Et veldig godt sort hvitt motiv. Syns spesielt om utsnittet du har valgt. Spennende bilde.
Ole Petter W.
Veldig bra som sh. Jeg synes at BigBen er litt for nær kanten av bildet. Det kan tenkes at det ikke var mulig i dette tilfellet, dvs at det er noen forstyrrende elementer til høyre?

mvh
OlePetter
Knut K.
Takk for omtale og vurderinger. Big Ben har nok blitt litt fortrengt til høyre etter litt oppretting av vidvinkel "forvrengning", så det er kanskje litt lite luft her. Tittel på bildet ble nok slengt på i full fart her, det var nok hele arkitekturen som jeg ville få frem her, og at dette var relevans til det så berømte klokketårnet. Men tusen takk for at dere stoppet opp på bildet mitt :-)
Harald N.
Flott sv/kv bilete av kjent arkitektur og med dramatisk himmel. Enig med Ole Petter. men det har du svart på .

Mvh Harald
Tor Einar K.
Meget god utnyttelse av lyset. Tidlig ettermiddag er et godt tidspunkt å fotografere The Palace of Westminster. Da får man det klassiske 45 graders portrettlyset som også fremhever struktur i arkitektur på en fremragende måte.

Bildet hadde ikke tapt seg om du hadde tatt med lyktestolpene nedover broen men på denne tiden av døgnet henger det alltid mye folk over rekkverket her.

Litt voldsom himmel for min smak.
Knut K.
Takk, Harald, og Tor Einar. Gode kritikker. Ja, det pleier være ganske folksomt på denne brua. Delvis uttesting av hybridkamera (NEX 6, kanskje ikke verdens beste objektiv, men)..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu