Eg er ein båt
utan vind.
Du var vinden.
Var det den leidi eg skulde?
Kven spør etter leidi
når ein har slik vind!

Olav H. Hauge
Bildet inngår i albumet Mellom drøm og virkelighet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2014-12-04 18:36:24
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • -
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1017989} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Bjørnar P.
Spennende og dynamisk komposisjon. Kanskje litt FOR dynamisk, da plasseringa av bladet oppleves som FOR langt fra sentrum. Fine kontraster mellom lyst og mørkt, og likeså mellom fargerikt og tilnærmet fargeløst. Ringenes form og symmetri er også en fin kontrast til bladet, og bidrar til å fremheve det ytterligere.
Laila K.
Lekkert! Nydelig kontrast mellom det grå og det fargerike. Nydelig kontrast mellom det som kjapt fanger oppmerksomheten, og det som en dveler litt ved etterpå. Laila
Roar B.
Bjørn : Spennende å høre hva du oppdaga i bildet. Samtidig takker jeg for dine forslag til forbedringer.
Laila: Tror nok vi har tenkt veldig likt. Dette med kontrasten, forholdet mellom det lett gjenkjennelige og det som ligger lengre bak. Og som en kanskje bør dvele litt med i etterkant..
Mvh Roar
Avsluttet .
Likte umiddelbart dette motivet med sine store kontraster og spenninger som underbygges av bladets plassering så langt ute mot kanten i bildeflaten. Kontrastene mellom fargene i innholdet, bladet og vannflaten, men også i forholdet til de "stille" ringene som bryter vannflaten:) Enkelt, tydelig og meget bra fotografert synes jeg!
Roar B.
Kjell: Setter stor pris på inspirerende refleksjoner til bildet mitt! Mvh Roar
Sissel Kleivdal H.
Et kjærlighetsdikt i ord og bilde..
Poesien og 'tonene' i bildet er nydelig.
En vakker formidling Roar.-

Mvh
Sissel
Roar B.
Ja enig, kanskje det vakreste og sterkeste kjærlighetsdiktet vi har. Hauge var en mester til å skildre med få ord. Dikta hans følger meg i hverdagen -også når jeg fotograferer. Prøver en versjon 2. Fjerner den lille dråpen nederst. Som jeg nå syns virker forstyrrende til de to store som stille flettes i hverandre, skaper harmoni. Mvh Roar
Sissel Kleivdal H.
Er tilbake i dikt og bilde for å nyte og beveges.
Så ser jeg at det har kommet til en ny versjon der den lille ringen i vannet er fjernet. Jo, den kan nok ses som forstyrrende, men også som 'noe/noen' som ikke kan forstyrre 'leidi' til de som stille er flettet sammen.
Nydelig med poesi som del av en hverdag,eller flettet sammen med hverdagen...

Mvh
Sissel
Roar B.
Tror vi holder en knapp på begge :) Kanskje har de hver for seg sin ulike historie å fortelle. Mvh Roar
Anders S.
Hei Roar! Dette er et stilrent og nydelig bilde som passer seg på en vegg! For en vakker kontrast mot et lyst rom! Eller, tenk å kle hele rommet med dette motivet? Tror det hadde blitt tøft og lekkert!
Roar B.
Flott å se at du vandrer litt rundt og tittet på bildene mine :) Takk igjen for kreativ kommentar! Mvh Roar
Mona P.
Dette er spennende! Et bilde som skiller seg ut, det liker jeg. V2 ble for meg utvilsomt best. At bladet ligger så langt opp i hjørnet, synes jeg ikke gjør noe. Det er jo litt av det som gjør det annerledes. Mulig fargene kunne vært dempet noe, da det er en kjempekontrast. Men jeg liker det som det er også. Flott dikt du har lagt til. :)

Mvh
Mona
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu