Under asfalten
Bildet inngår i albumet I mina drømmar. - Bilder som kommer frem i mitt hode
Utstyr
  • Husker ikke
  • Husker ikke
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1018333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Jeg gjettet at dette var ditt. kult med folk som har sin egen stil..likte dette!
Hilsen Tove
Terje M.
Jeg så også at det var et LAM-bilde. Fint laget. Budskapet er jeg ikke helt sikker på.

Mvh
TerjeM
Lars-Anders M.
Budskapet? Ja jeg er selv i tvil. Tanken var noe om att vi går under yten(asfalten) Men det er krefter som får oss opp igjen. Men jeg er mest opptatt av å få dere å tenke.
Walter S.
For meg så kan dette se ut som den evige kamp (eller utfordring...) om veivalget man må ta, hver dag. Valget står som oftest mellom god eller ond. Det onde under jorden (mørke krefter, som vi ble fortalt om i barneskolen) og det gode, godt synlig og belyst med vakker solnedgang, på Golgata.

Det ligger litt i tiden også, når man seg på verdensnyheten for tiden, på hva, hvilke krefter og hvor mye ondskap som er på vei til oss - før eller siden...

Hvilken symbolikk den gamle, rustne Volvo PV (med delt vindu bak) har, vet jeg ikke, men antar at den står for noe "svenskt"?

Spennende bilde som jeg nå har sett på flere ganger uten og kommentere. Rent fotomessig så ville jeg skjært vekk en god del av himmelen (omtrent halve himmel) for å få enda mere sug i perspektivet (veien bortover) og dybden, men har en misstanke om at LA ikke bryr seg så mye om komposisjon men heller prioriterer budskapet...?
:o)

Mvh,
Walter

Lars-Anders M.
Takk for kommentarer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu