Morgengry #2
Bildet inngår i albumet Island -
Utstyr
  • Nikon D600
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker0.6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019503} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Leif B.
Flott komposisjon og smakfull etterbehandling.
Harald N.
Enig med Leif her, flott kpmp.

Mvh Harald
Jon Tore J.
Hei Leif og Harald.
Helt enig med dere.
mvh
Jon Tore
Roar K.
Herlig lys og farger.
Elementene fint plassert i flata.
Jeg vet jo ikke hva som er utenfor bildekant, men tenker at hvis det mørke partiet i himmelen fortsetter utenfor øvre ramme så hadde kanskje litt mer økt dybdefølelsen. men slik må prøves og ikke bare slenge ut en påstand.
Nede innbiller jeg meg at et kutt som ville latt linja som skummet danner ville gitt mer spenning i bildet.
Men igjen - det må prøves ut.-
Summa sumarum et flott stemningsbilde uansett.

Roar
Roar K.
Huff.
"ville gitt mer spenning i bildet om den hadde hått rent ut på nedre ramme" skulle det jo vært.

R
.
Fred Åge H.
Takk for mange fine kommentarer;)! Roar; utenfor bildeutsnittet ligger litt av himmelen. Dersom jeg beskjærer mer i underkant av bildet vil bildet bli mer opp mot 50/50 himmel og land/sjø, mens jeg har valgt 2/3 land/sjø og 1/3 himmel. Flott med litt kreativ tenkning;)!
Finn M G.
Fantastisk flott sted (Reynasdrangar): svart sand og kvitt skum... og fantastisk flott lys! Hva mer kan en fotograf ønske seg? Utførelsen? Jo, stort sett meget bra. Fin komp og fine farger (som ikke er for sterke), bortsett fra at jeg ikke liker det brede, smale formatet du har fått etter å ha beskåret bildet. Siden himmelen er så spennende hadde jeg ville hatt med litt mer øverst. Da hadde du kanskje også sluppet at det lyse punktet på himelen øverst og til venstre tøtsjer bildekanten. Greit nok gå gå etter en 1/3 - 2/3 deling av bildet, men følg ikke slike regler slavisk! Komposisjonsregler skal læres, for så å brytes bevisst. :-) En liten pirketing til slutt: himmelen rett over steinen har en nydelig gradasjon, men det kommer ikke frem fordi de lysere og midlere partiene er for mørke. Mal disse lysere slik at de kommer bedre frem.
Geir B.
Flott komposisjon. Akkurat slik jeg husker Island. En ørken av lava og en forrevet kyst. Veldig bra stemning i dette bildet.

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu