Alnaelva
Utstyr
  • Nikon D750
  • 35.0 mm f/2.0
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.
Greit utsnitt, men har et par innvendinger til kompen.
Nede til venstre går linje og element omtrent direkte ut i hjørnet og blir negativt for perspektiv og spenning i bildet. Enten ta med litt til eller kutte nede slik at hjørnet havner mellom sprossene. Kanskje blir kutt enklest og best for da blir fordelingen av antall mellom utgang venstrekant og utgang nederkant bedre fordelt.
Oppe til høyre ville jeg klona vekk pipa som durer direkte ut i hjørnet og fått den diagonale kanten rent yt på høyre ramme med litt luft opp til hjørnet hvilket ville skapt god spenning. Grunnet at det lyse elementet nede da ville enda akkurat i bildekant velger jeg bort kutt der i dette tilfellet.
Ellers fint komponert med godt lys og skarphet som henter farger og detaljer.

Roar
Jon Asle S.
Hei Roar

Takk for tilbakemeldingen. Det høres ut som du har en langt bedre perspektiv/komp forståelse enn meg. Og skulle gjerne gjort de endringene du foreslår. Og sett resultatet. Men, et lite problem er at jeg nok ikke er helt behersker "kloning" enda og ikke helt forstår hva du prøver å forklare meg angående beskjæring...Jeg sender deg gjerne en kopi av bildet slik at du kan gjøre endringene...eller tar gjerne et tips hvordan jeg kan finne ut dette i Light Room 5..
Bildet er pr i dag ubeskåret og det er ikke mer å "ta med "...

igjen tusen takk for tilbakemeldingen..jeg er nybegynner og håper å lære litt mer her inne...

MVH

Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu