Misjonsarbeid
Utstyr
  • Canon EOS 600D
  • EF-S18-55mm f/3.5-5.6 III
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019659} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans Rich. A.
Dette er jo helt utenfor min stilart om jeg kan kalle det det. Derfor synes jeg det blir vanskelig å kommentere. Men du traff ett eller annet med bildet ditt. Tankene går mot 1950-60-tallet når jeg ser på de umalte veggene, senga, kofferten og løperen. Fint lys som faller inn i rommet. Godt eksponert og god komp. synes jeg.
Mvh Hans Richard
Rune B.
Flott bildet Frode! Og jeg sier som Hans, tankene går... for det er det bilde får til: dikte med. Først synet jeg det så litt konstruert ut, men etter å ha sett på det en stund... nei, det funker. Liker godt farger og tekstur i bildet. Du er flink til å balansere filterbruken. Bra!
Anders S.
Jeg må støtte meg til Hans & Rune, dette er nytt for meg også. Bilde forteller historien godt og viser frem hvordan de bodde, ihvertfall hvordan noen av dem bodde.
Bilde er bra og det er godt gjort at du så dette motivet!
Hilsen Anders
Frode K.
Takk for fine kommentarer Hans, Rune og Anders.

Hans, det var omtrent som om tiden hadde stått stille i dette huset siden 1950-60-tallet. Det var helt merkelig å gå inn der, halve veggen på ene siden var rast sammen. Det var rett og slett som et museum.

Rune det er litt konstruert, løperen er klonet og flyttet litt mot senga. Ellers var kofferten åpen og resten slik det var der. Ingenting er flyttet fysisk på, jeg rører av prinsipp aldri noe i de gamle husa og går aldri inn uten at døra er åpen eller at deler av huset har rast sammen. Jeg spør også naboer om det er mulighet for det. Mange ganger bor fortsatt familie i nabolaget og tar da en prat med de først. Da ordner det som regel seg for litt fotografering.
Avsluttet .
Oj så spennende hvor finner du alle disse gamle husene og kommer inn i dem også ..nå ble jeg misunnelig. Elsker slike gamle hus. det har så mye sjel og historier å fortelle. Veldig fint dokumentert!
Hilsen Tove
Frode K.
Takk for kommentar Tove
Torbjørn A.
Flott! Enkelt og greitt......
Ingenting unødvendig.

Håpar du har meir av dette!
Frode K.
Takk for kommentar Torbjørn, joda jeg har mer av dette.
Terje J.
Et bilde med historie og fortelling, rustikk og grovt i stilen. Fint balansert med koffert, broderi på veggen og et kjølig vindu. Bra! Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu