Desemberskog!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1020748} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.
Dette har jeg sansen for.
Men jeg forsøkte med en fjerning av det store blå feltet nede og et kutt på innsiden av den ytterste på begge sider for å unngå at de munner direkte ut i hjørnene oppe.
Dermed ble jeg stående med bare litt blått nede rundt røttene slik at betrakters blikk heves og det blir det mørke blå bak som trekker blikket og følgelig skaper den dybden i bildet som det store lyseblå feltet nede mer eller mindre dreper.
Med et slikt kutt forsvinner også det alt for store vannmerket ditt som du nå så at ikke beskytter noe som helst. Da må det stå i enda større typer tvers over sentrum av bildet hvilket vil ødelegge presentasjonen.
Derfor foreslår jeg hvis du absolutt må ha med en signatur å finne en farge som glir inn i bildet og mye mindre typer enn her hvor det lett stjeler all oppmerksomhet fra selve bildet.
Ta en titt på hvordan Edvard Munch signerte sine bilder så man måtte lete etter signaturen som var en del av bildet.

Roar
Marja Susanne S.
Takk for tilbakemelding Roar! :) Ja jeg ser det når du sier det, blir mer dybde i bilde når en kutter litt nede. Skal huske på det med singaturen! :) Ha en fin romjul! Mvh. Susanne
Jostein S.
Hei
Et nydelig uttrykk
Kunstnerisk og vakkert
Jostein
Marja Susanne S.
Hyggelig at du liker det Jostein, prøver å få til et kunstnerisk uttrykk ved å bevege kamera.

Mvh. Susanne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu