Big wheels
Utstyr
  • Sony DSC-P93
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Rolf David W.

Synes ikke bildet i seg selv var noe serlig, men bilen er jo tøff da... er det Lada Niva?? Burde kanskje ikke legge et slikt bilde ut her detter er trossalt et nettsted for bilde kritikk, og ikke for autofile...

RDW
Avsluttet .

Jeg synes at dette bildet er verdig foto.no fordi motivet er såpass spesielt, og ikke minst tøft å se på. Bildet er utbrent noen steder, men det forsterker vel inntrykket av at dette er en gammel sliter?

-Ole
Inger-Lise S.

Fint bilde dette! Artig motiv. Litt utbrent enkelte steder ja,men ellers fint.
Litt av et kjøretøy:)

mvh Inger-Lise
Peter D.

Ikke noe mini igjen av denne bilen. For det er det det egentlig begynte med.
Bildet er teknisk litt blasst og stillestående synes jeg, kanskje du burde tenke mer på bakgrunnen?, plassere bilen i et mer passende miljø (enn en flat parkeringsplass), eller alternativt i kontrast med bakgrunnen? Jeg vet ikke. Slik bildet fremstår nå passer det fint i en annonse, men ønsker du mer må du gjøre mer ut av det. Se f.eks. på Henrik Thorstensen's bilder, han har sin teknikk, og det pleier å funke; bilde nr. 96318. På pluss siden vi jeg nevne at det er fint at du har fått med hele farkosten. det gir et mer helhetlig intrykk. Og stort sett var jo bildet bra.
Mr. Wessel er jeg uenig med, man kan ikke kritisere motiv, man må få ta bilder av det man ønsker, og så heller si noen ord om hvordan det er gjort, eller burde vært gjort??

Pete
Rolf David W.

Vel, var kanskje litt hard.. jeg klager ikke på motivet i den forstand... men etter min mening burde Sturla tenkt litt mere på bildet i stede for bilen før han la det ut her. Bilen er tøff, kompen er litt kjedelig, men duger.

For å si det rett ut, terning kast 2 på bildet. og ternigkast 4 på bilen.

RDW
Peter D.

Okey Rolf, da er vi vel noen lunde enige :)
Kanskje Sturla tok flere bilder den dagen??

Pete
Sturla N.

Vel, jeg må bare skyte inn at alt er veldig impulsivt ved dette motivet og fotografiet. Jeg tror og stoler på impulsens kraft, og dette bildet er faktisk ikke då utbrent som det ser ut som - bilen var faktisk malt/lakkert på en dårlig måte, slik at den ser ut som at den er utbrent!
Men jeg setter veldig pris på komentarene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu