• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-01-04 10:41:45
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • 35mm
  • Brennvidde35.0mm
  • Blender-
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1021228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Herlig med det varme mot alt det kalde. liker de store trærne som rammer inn mennesket og varmen. Bra!
Hilsen Tove
Walter S.
Naturens egen katedral og et tilbedende menneske. utsøkte farger og nydelig stemning her. Meget bra!

Jeg ville kanskje prøvd en versjon 2 hvor himmelen ikke er med, noe som vil konsentrere blikket ytterlige til "hulen" med bål og mennesket.

Mvh,
Walter
Knut S.
Stemningsfullt bilde som løfter tankene opp på det eksistensielle nivået! Nydelig utført. Det faktum at personen i bildet sitter med ryggen mot betrakteren gjør opplevelsen av bildet spesiell. Er enig med Walter Schøffhaler i at versjon 2 er den beste. Følelsen av innelukkethet og det lille mennesket omhegnet av en frossen og likegyldig natur blir et uttrykk for menneskets ensomhet i universet.Jeg får litt av samme følelsen som jeg fikk da jeg så filmen "Quest For Fire". - Well done!
Knut S.
Stemningsfullt bilde som løfter tankene opp på det eksistensielle nivået! Nydelig utført. Det faktum at personen i bildet sitter med ryggen mot betrakteren, gjør opplevelsen av bildet spesiell. Er enig med Walter Schøffhaler i at versjon 2 er den beste. Følelsen av innelukkethet, og det lille mennesket omhegnet av en frossen og likegyldig natur, blir faktisk et uttrykk for menneskets ensomhet i universet.Jeg får litt av samme følelsen som jeg fikk da jeg så filmen "Quest For Fire". - Well done!
Walter S.
Så absolutt en forbedring i versjon 2 - i hvert fall etter min smak. Nå synes jeg at bildet fortjener en veggplass. Meget spennende!
:o)

Mvh,
Walter
Bjørn Åge O.
FLOTT :)
mvh BÅO
Håvard F.
Annerledes. Liker org. best, selv om jeg skulle ønske litt mer i bunn.
Alt i alt et veldig godt foto
Erik Myrum N.
Mange takk for fine og gode kommentarar! Kjenner sjølv at eg likar best originalen. Syns himmelen gir perspektiv, både til biletet, men også til hovudet. God nytt år til dykk alle saman :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu