Viberodden Fyr
Solnedgang i januar.
Fine lysforhold, med lys som slapp igjennom skydekket på hovedobjekt. Kunne vært enda skarpere. Brukte gorilla pad, men slet med å holde stødig i stormen...
Utstyr
  • Panasonic DMC-GM1
  • LUMIX G VARIO 35-100/F2.8
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1022389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erlend B.
Veldig flott motiv og komposisjon. Det ser ut som du har tatt litt hardt i hva gjelder støyreduksjon i etterkant. Det mykner alltid opp bilder på den måten.
Dessuten er f/14 mer enn hva som er nødvendig når en tar bilder fra større avstand. Hadde du hatt større blenderåpning kunne du ha brukt kortere lukkertid uten å bruke høy ISO.
Men bevares, det er fremdeles et vakkert bilde! :-)
Hans Rich. A.
Enig med Erlend, litt for mye støyreduksjon i etterkant. Men et flott motiv i fine farger og med dramatisk skylag. Du kunne kanskje også ha beskjært litt i toppen.
Mvh Hans Richard
Trygve B.
Nydelig, komp og dramatikken i skyene er bare så bra.
jon b.
Utsøkt, teknisk bra, dramatisk og vakre farger.
Jon
Walter S.
Et vakkert bilde med et snev av dramatikk. Nydelige farger og spennende lys. Etter min smak er det litt vel mye himmel med. Man kunne godt croppe vekk ca 1/3 del av øverste skylaget og få senket betrakterens blikk noe.

Litt uheldig med u-skarpheten. Kanskje det skyldes bare manglende etter-skjerping etter redigering og at du har lastet opp bildet u-skalert? Da blir det ofte slik.

Mvh,
Walter
Terje J.
Takk! Dette er faktisk den mest konstruktive kritikken jeg har fått, fremfor bare lovprising av bildene.. Er enig i støyreduksjon og beskjæring av øverste skylag. Støyreduksjonen utføres nok litt for mye på autopilot. Gleder meg til å prøve ny etterbehandling med disse tipsene i tankene. U-fokus har jeg faktisk ikke peiling på, så det får jeg lese meg opp på:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu