Fru Aurora over Møkkeland
Bildet inngår i albumet Nordlys -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • -
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1022637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Sonja B.
Så vakkert bilde! Nydelige farger!
Roar K.
Flottfanga både med skarphet, lys og farger.
Kompen er det heller ikke noe å si på.
Men denne krusedullen eller hva det nå er nede i venstrehjørnet trekker en del ned da den jo stjeler oppmerksomhet fra selve bildet.
Hadde du lagt den i en mer matchende farge med lysene fra bebyggelsen eller kanskje enda litt mer dempet så ville det vært litt mer balanse.
For presentasjonen ville den kommet bedre fram mot mørk bakgrunn, men da måtte du hatt for eksempel en mørk grå avslutningslist som skille mot bakgrunnen.

Roar
Erlend B.
Er det den gøyale Samyang/Rokinon-linsa som glimter til her? Storartet bilde! Flott flottesen!

Har du prøvd å fjerne de små, frekke skyene nede på midten av bildet? De gjør ikke så mye av seg, men det hadde vært best om de ble fjernet.

Enig med Roar hva gjelder signaturen. For det første er signaturen på en plass som lett kan erstattes med "clone tool" (altså dårlig beskyttelse mot tyveri), og for det andre så stjeler den oppmerksomhet fra selve bildet (som fjerner litt av hensikten med å ta bildet i det hele tatt). Dersom du vil ha signatur, ville jeg gjort den mørkere eller mindre. Jeg må innrømme at jeg er meget anti-signatur generelt, da. :-)
Håkon L.
Takk for kommentarer.

Samyang 14mm som er brukt her. Veldig mye objektiv for pengene.

Når det gjelder signaturen så er det noe det ofte er delte meninger om. Jeg personlig har aldri hatt noen problemer med det på bilder, og har sjeldent eller aldri latt den stjele oppmerksomhet fra bilder.

Når det gjelder å fjerne ting fra bilder så er det noe jeg aldri gjør av prinsipp. Naturen er sånn som den er. Det er min mening, men hva andre gjør med sine bilder har jeg ingen problemer med.
Alt er lov bare man er ærlig :)
Erlend B.
Jeg tenkte nesten det var Samyang/Rokinon, ja. Å få 14mm f/2.8 blir fort fryktelig dyrt ellers. Har samme linsa selv og er veldig fornøyd.

Jeg har full forståelse for å "nekte" å fjerne ting fra bildet. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu