Reka
Hva kan man si om et slikt fjell..? Magnetisk tiltrekningskraft..i alle fall på meg;)! Bø i Vesterålen har lenge vært på lista over steder jeg skulle besøke.., men som har havnet litt i bakleksa når jeg har muligheten til å velge mellom Lofoten, Andøya, Senja osv osv. De nevnte stedene er jo helt fantastiske, men det skulle vise seg at Bø ikke står tilbake for NOEN av de nevnte stedene. Nå har jeg vært der to ganger på bare noen få dager, og det er i grunnen vanskelig å beskrive følelsen inni meg;)! Sjekker Yr.no flere ganger daglig, og reiser tibake så snart som mulig, området er rett og slett fantastisk! Dette fjellet ligger på veien rett før man kommer inn i Bø kommune (det ligger mao i Sortland kommune). For et fjell! Det ligger langt fra bilvei, så dette bildet er tatt med min telelinse. Men se ikke bort fra at jeg tar med meg en båt neste gang, for det ligger et vann under fjellet, og jeg drømmer om et nærbilde derfra, med en spennende forgrunn..
Bildet inngår i albumet Vesterålen -
Utstyr
  • Nikon D600
  • 70.0-200.0 mm f/2.8
  • Brennvidde122.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1023185} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Kirsten H.
Dramatisk og flott landskapsbilde, jeg liker høydeformatet her. Blåfargen blir veldig dominerende etter min smak. Kanskje du burde prøve å få snøen hvitere?
Hans Rich. A.
Mektig fjell som viser oss her og jeg skjønner godt at du vil tilbake til. Gleder meg til å se mer herfra fra din hånd.
Mvh Hans Richard
Jan G.
Imponerende hengivenhet for et fantastisk motiv. Det svake rosa lysskjæret løfter bildet opp,opp,opp!
Mvh Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu