Vindebroen i solskinn og (litt!) snø
Ja, det er mye som er med, men skal jeg vise vindebroen OG Voldporten (som jo hører sammen) så bare må det bli mye i bildet. Og det er mange nakne trekroner akkurat der. Ikke min feil det...!
;o)
JPEG tatt på stativ - godt nok for meg! ;o)
Bildet inngår i albumet "Gamlebyen i HDR" - Et noe anderledes uttrykk på Gamlebyens perler
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetJPEG. Stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1023668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Vidar Magnus J.
Fint perspektiv på brua, det ser ut til å ha vært en fin vinterdag. Fint at de bevarte den gamle brua da den nye kjøreveien ble bygget, Gamlebyen hadde mistet en verdifull historisk del om den hadde blitt borte. Godt bilde og gode kontraster mellom lys og skygge.
Avsluttet .
Dejligt motiv hvor man kan sætte sig ind i stemningen som den har været engang.
Harald N.
Flott dette og Walter. Ingen kritikk for manglande lauv, men du kan vel kome tilbake med eit nytt bilete frå same standplass til sommaren.

Mvh Harald
Dag Tore ..
Hei! Meget fin vårstevning Topp kvalitet i vakkert lys! Ps; Sliter med store smerter i ryggen - en skrue har løsnet i ryggraden etter fjerningen av kreften! Jeg har flere bolter , skruer og plaste som skal holde ryggvirvel på plass! Så det er tøft om dagen Lite fotografering fra min side DAG
Walter S.
Takker Vidar Magnus for innsikt i gammelt- / nytt-problematikken og kommentar. Likeså en takk for kommentar til Steen, Harald og Dag Tore!

@ Dag Tore: Det var leit å høre at du har fått komplikasjoner med ryggen din. Håper bare på det beste for deg i den vanskelige situasjonen og håper at foto.dotten kan være litt adspredelse fra dine plager i tiden fremover. Ønsker deg god bedring!

Mvh,
Walter
John O.
Det er et smukt billede, i fine klare farver og lys.
Mvh. John
Dag Tore ..
Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi får håpe på det beste utover! Ønsker deg en god fotohelg! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu