I skogen, tatt fra bilen
Tatt uten mening.
Det ligger etter veien ett sted, i de store skogene i øst, de som går i ett uten avbrekk. Bortsett fra en og annen vei som skjærer igjennom skog og landskap. Det ligger flere forlatte bygg og hus etter veien, slike som dette. Det får meg til å undre; Tenk hvilken historie, dette bygget kan fortelle oss. Jeg lurer, hva er dets historie? Hvorfor ligger det der, langt ute på ett jorde, helt i kanten til skogen?
Det er vel kanskje en liten mening, bak dette bilde. Grunnen og historien til hvorfor jeg tok dette bilde, i slik fart, i slikt hastverk.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • Canon EF 24-105mm f/4L IS
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024043} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Heidi Anita R.
Et bilde med masse god stemning i. Flotte farger, duse farger og harmoni i hele bildet:)
Anders S.
Tusen takk Heidi Anita for lynrask respons. Veldig koselig at du liker dette bilde. Jeg holdt på å beskrive mine tanker bak dette bilde, mens du skrev din tilbakemelding.
Takker så mye, hilsen Anders
Heidi Anita R.
Likte bildet enda bedre etter å ha lest refleksjonene dine:) Jeg har tenkt mange tanker selv når slike motiver dukker opp og kanskje derfor er bildet ditt så fint - man kjører forbi det (man ser veien) og det ligger der ensomt, slitent og forlatt. Men en gang var det liv rundt bygget, det var mennesker og dyr der og stedet hadde en funksjon. Liker derfor det duse preget over bildet - er litt eventyraktig samtidig som det er reelt:)
Anders S.
Veldig fine ord du skriver. Takker så mye. Jeg tar mange slike bilder, mye av årsaken til at jeg stopper opp, eller tar disse bildene er følelser, akkurat slik du beskriver dem også. Hva var dets funksjon en gang? Før var det masse liv her og det hadde en funksjon, mens nå er det ett tomt og ensomt bygg. Det er disse følelsene og tankene jeg ønsker å få frem ved denne typen bilder. Ett bilde med følelser, historie og stemning og som klarer å fremhvise dette, er en god dokumentasjon. Og forhåpentligvis er/blir det også ett godt bilde-resultat også.
Takk igjen, for at du ble med på denne reisen og refleksjonene bak.
Hilsen Anders
Vidar Magnus J.
Gode farger, her ser det ut til å være tidlig på høsten, fint med bygningen som lager spenning i bildet, delvis skjult mellom trærne. Jeg har også av og til tatt noen raske bilder uten særlig mening, etter noen år ser jeg hvor gode mange av disse bildene er og er glad for at jeg tok dem der og da, spesielt hvis de har fått en historisk betydning.
Anders S.
Hei Vidar Magnus!
Og tusen takk for hyggelige tilbakemelding. Det er utrolig hvor mange slike bygg man finner rundtomkring, som ligger ensomme for seg selv, ute på ett jorde, i ett skogholt eller i grøfta rett nedenfor en moderne vei. Slike bygg har overrasket meg mange ganger, da mange av dem er utrolig flotte. Og de er også flotte motiver.
Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu