Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKodak TRI-X
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Veldig harmonisk bilde med en elegant, naturlig innramming. Det halvgrafiske uttrykket fortrenger uviktig informasjon og forsterker harmonien. Valg av kvadratisk format gir økt ro i bildet. Kornstruktur og skarphet antyder at dette er et kraftig utsnitt, men bedre bildekvalitet hadde ikke gitt noe vesentlig bidrag her forutsatt at det ikke er et poeng å gjenkjenne personene. Klar fortelling og estetikk er pluss i mine øyne.
Roger H.
Takker så mye Bjørnar. Setter stor pris på det du sier om bildet.
Roar B.
Som en sareptas krukke henter du fram bilder fra skrivebordskuffen. Flotte bidrag, intet unntak dette heller.
Nostalgisk preg, allikevel formes handlingen til vår tid. To tenåringsjenter (bestevenninner?) i ivrig, fortrolig samtale. Det er sommer, sol og varme. Ferietid. Rom for å la tankene fly, kretse om alt og ingenting. Drøm og virkelighet hånd i hånd.
I bakgrunnen treet. Det trygge, gode som både gir skygge og rammer inn, nesten beskytter de to langs øvre kant. Kjenner på stemningen i bildet, komposisjonen: Stram og enkel i en ukomplisert, nesten minimalistisk framtoning.
Vel, litt himmelsvevende betraktninger ble dette. Men det var det jeg umiddelbart følte, derfor skrev jeg det også :) Roar

Roger H.
Sareptas krukke ja, utømmelige kilder. Skulle ønske det var så. For noen tiår siden mistet jeg ca åtte hundre eller tusen negativer fra 60 årene under en flytteprosess.
Setter stor pris på at du skriver ned det du følte når du så bildet.Det er til inspirasjon.
Roar B.
Intet mindre enn et mareritt ! - sett fra et fotografisk utgangspunkt.
Torild H.
Piknik på graset, i skuggen av eit stort tre - sommerlig aktivitet vi gjerne ser fram til på denne tiden av året! Flott motiv, ikkje meir å sei om det.
Roger H.
Det var nok et mareritt Roar, helt klart.
Setter pris på din kommentar Torild.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu