Waiting for a dance
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 60D
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde45.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetBearbeidet i Lightroom og Silver Efex pro
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024707} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carsten W.
Meget kult. Iscenesatt, eller ikke?
Leidolv M.
Tusen takk Carsten. Jeg var på et ball i St Petersburg, og under en dans så jeg disse to. Jeg ventet på at noe mer skulle skje, men etter noen sekunder var øyeblikket over.
Mona P.
Spennende! Hva ser de på, eller venter på tro? Liker behandlingen bildet har fått.

Mvh
Mona
Roar B.
Burde han ikke bare kaste maska denne karen ? For på den måten å fjerne noen av de sperringene som tydeligvis hindrer ham i å by dama på dans.. ??
Kroppsspråket og blikkene forteller alt. Om usikkerheten, tafattheten. Dette store rommet, avstanden mellom de og alle de ledige stolene forsterker nettopp denne følelsen av mangel på kontakt.
Ekte og nær formidling som gir grunnlag for mange ulike tolkninger i etterkant. Ikke minst humoristiske.
Lyse og luftige gråtoner kler uttrykket og pakker inn ballsalen på en fortreffelig måte.
Fin historie dette. Mvh Roar

Jan G.
Et flott bilde som forteller om livets trasighet, en vanlig situasjon i mange virkelige situasjoner, men tragisk på ball. Han venter nok på at "den rette" skal bli ledig. Spørs om han ikke venter forgjeves, mens toget går.
Mvh Jan
Leidolv M.
Tusen takk Mona, glad bildet gir en historie. Bildet er behandlet i Silver Efex pro2, etter justering av skarphet i Lightroom5.
Leidolv M.
Tusen takk Roar og Jan for engasjement. Det er en kjent scene som mange kjenner seg igjen i, enten at man har opplevd det selv eller man har observert det flere ganger.
Henning S. P.
For et bilde! Det sier jo alt om hvordan man egentlig har det på dans. Frykten for å be opp, selv om man selvsagt vil få et ja, håpet om at noen vil komme bort. Masken er jo prikken over i'en i dette bildet.

Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu