tre uttrykk i en reise
Bildet inngår i albumet Mellom drøm og virkelighet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-03-02 15:47:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2015-03-02 15:48:23
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • -
  • Brennvidde93.0mm
  • Blenderf/22
  • Lukker0.3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anders S.
Hei Roar!
Jeg vet det nå, slik jeg ser det, med mine øyne og følelser. Har du noen gang hørt Cathar Rhythm fra ERA? Versjon 1 gir meg den samme følelsen, som når jeg høre Cathar Rhythm. De to passer utmerket sammen, det er ett absolutt mesterlig uttrykk i dette fantastiske bilde! For meg ble det en meget flott opplevelse. Jeg liker slike bilder meget godt, de er så unike og særeegne!
Versjon 2 er også veldig bevegende, det ligger mye emosjoner i det bildet! Det kommer jo an på øyet som ser så klart. For meg er det kanskje en form for ett veiskille i livet, du går fra den ene siden og over til den andre siden. En slags fortsettelse, hvor man gir slipp på noe gammelt (fortid) og går videre i livet. Flotte uttrykk i disse to bildene, slik jeg tolker disse bildene! Det er meget flott! I selve bildene så liker jeg bruken av lyset og de "dansende" bevegelsene som liksom flyter igjennom bilde ramma. Versjon 3 er også meget vakker og godt utført. Men for å være helt ærlig, så har jeg ikke funnet helt ut av den. Og da håper jeg at du ikke blir fornærmet. For det er ikke vondt ment.
Super flott bilde serie, som jeg har brukt lang tid på å skrive noen ord om. Det tar litt tid med slike uttrykk som disse, da de uttrykker så mye kraftullt og bevegende emosjoner.
Tusen takk for en flott reise!
Hilsen Anders

Roar B.
Som tidligere nevnt er det alltid hyggelig å høre at et bilde engasjerer. Noe det tydeligvis har gjort her for deg Anders. Takker hjerteligst for en lang og utfyllende tilbakemelding !
Mvh Roar
Bjørn S.
Spennende!
Jeg likte nr 1 best
Mvh
Bjørn
Jostein S.
Hei
Flotte komposisjoner dette Roar
Jeg likte V3 rågodt. Det vil si uten ball!
Hadde foretrukket dette motivet så absolutt, uten
En knallflott virkning, et motivpå veggen, men harmonien brytes med den rosa ballen
Synd, for dette er et superflott motiv, som har en unik flott virkning
Jostein
Roar B.
Takk Bjørn og Jostein for at dere satte av litt tid og bidro med synspunkter ! Roar
Avsluttet .
Originalen her er dekorativ og flott å se på uten at jeg kan forklare hvorfor. De andre versjonene mer "forstålige" ut i fra elementene du har med i motivene. Ut over det engasjerer ikke v2 og 3 tilstrekkelig synes jeg. Når det er sagt så skal du ha ros for fantasifulle utsnitt, og som tydligvis treffer på forskjellig vis, og når det gir utslag i kommentarer, da er vel hensikten oppnådd:)
Roar B.
Har nok selv også originalen som en liten favoritt, i hvert fall foreløpig :) Takk igjen for interessant tilbakemelding!
Det er forøvrig noen strå i vann som er avbildet i lav februarsol.
Avsluttet .
Bra greier den originalen ja:) Motivet modner i positiv forstand i mine øyne, og ble enda bedre når jeg fikk vite hva som var motivet du har jobbet med:) I hvert fall fototeknisk mer interessant:)
Roger H.
Etter å ha sett mye på bildene må jeg nok si at jeg foretrekker originalen. For meg ser det ut som noen titalls papirark med tekst som flyter rundt på høykant i et skogstjern. Men det er jo ikke det.
Litt finurlig dette her.
Roar B.
Takk for at du tok deg tid til en gjennomgang Roger. Bilder kanskje ikke helt i din gate, men desto gledeligere blir tilbakemeldingen!

Laila K.
Dette var utrolig flott. Går ikke an å bruke ord her. Bare nyte denne flotte kunsten. Ville gjerne hatt både v1 og v2 på min vegg i min stue. Det er bare skjønnhet. V3 satt litt lenger inne . Den bryter litt med skjønnheten. Men ,,, den vil ikke gi slipp, den bryter, den engasjerer, får meg nysgjerrig, våken... Ville nok hatt alle 3 ! Hilsen Laila
Roar B.
Nå ble jeg bare så glad, Laila :) Hjertelig takk for en utrolig inspirerende tilbakemelding! Mvh Roar
Mona P.
Velger meg originalen. Dette blir for meg musikk! Vakkert og meget godt kunstnerisk uttrykk.

Mvh
Mona
Roar B.
Musikk ja.. Du er nok inne på noe der, med disse "notearkene" som flyr bortetter.. Takk Mona!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu