Vårdag på Kavringen
Kavringen fyr ved innseilingen til Oslo. Kanonene på Hovedøya står klare til å beskytte byen mot fientlige skip, ellers en fin og varm vårdag.
OK etter min mening, kanskje et litt kjedelig motiv, jeg ønsket mer båttrafikk i bildet, men det er vel litt for tidlig på året. Bildet er tatt fra Tjuvholmen 6 Mars 2015
Utstyr
  • SONY DSLR-A300
  • DT 55-200mm F4.0-5.6
  • Brennvidde150.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetiSO 400, ingen blits. Bildet er tatt i RAW-format og enkelt etterbehandlet i Adobe Photoshop Element 9.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1025120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anders S.
Pent og vakkert motiv! Det er da litt liv her, med seilbåten til venstre og fuglene foran fyret. Fine farger! Snart er det nok masse båttrafikk, når været er varmere.
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Anders. Setter pris på tilbakemeldingen.
Erik L.
Bildet bærer preg av at sesongen ikke har startet. Liker formatet du har valgt. Skulle gjerne sett at fyret hadde havet som bakgrunn, men vet ikke om det går an å forandre standpunkt der du sto.
mvh. Erik
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer,Erik. Setter pris på dine kommentarer. Bildet er fra Indre Oslofjord, tatt mot Hovedøya i Oslo og ligger i en posisjon hvor det er åser på alle sider, til og med fra Vippetangen er det umulig å få noe havlingnende posisjoner her uten manipulasjon, Asker og Bærumsåsene kommer i vest, overlappet med Lindøya og Nakkholmen i øst. Så forlaget ditt blir dessverre umulig å få til. Men jeg setter pris på dine tanker om bildet, bare synd det ikke lar seg gjennomføre.
Jostein S.
Hei
Du har fått med deg mye i dette motivet
Sjøfuglene på skjæret, kanonrekken på toppen,og seilbåten på fjorden
Morsomt med det kirkelignende spiret!
Jostein
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Jostein. Jeg liker selv arkitekturen på dette fyret, det er også et godt landemerke for de som kommer sjøveien til Oslo.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu