Bygård i Forfall (3)
Et gammelt hus som ble revet i 2012 etter mange års forfall. Meterhøyt ugress vokste over lave hagebusker og bringebærkjærr, mens andre planter klatret oppover husveggene.
OK etter min mening, noe overeksopnert siden bildet er tatt en time før solnedgang. Kontrastene i skyene ble borte under svart-hvittkonverteringen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-03-12 15:02:50
    Versjon #2
Utstyr
  • SONY DSLR-A300
  • Sony 18-70mm
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetISO 400, ingen blits
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1025337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anders S.
Meget bra bilde som dokumenterer forfall og fortid! Dette er ett viktig bilde for ettertiden! Det er fint å se hvordan villvinen har klatret over huset og gitt det litt liv og pynt igjen. Jeg liker versjon 2 godt, pga fargene og lyset! Ellers er det to flotte versjoner, svart hvitt gir jo ett helt annet uttrykk på bildet, sånn sett så passer det godt med tanke på at dette er fra "gamle dager" Her er svart hvitt versjonen dyster og trist, det er trist at slike plasser ikke blir tatt vare på!
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Walter S.
Jeg tror nok at jeg lander på fargeversjonen. Den gir meg litt flere impulser. Og plasserer bildet også sesongmessig med såvidt litt rødt og gult på villvinen.

Mvh,
Walter

Vidar Magnus J.
Mange takk til Anders og Walter for gode og hyggelige kommentarer til bildet. Jeg setter pris på deres tilbakemeldinger. Huset lå litt utenfor sentrum i et område der eneboliger, små leiegårder og industri ligger om hverandre. Nå er det bare en åpen gressplen tilbake.
John O.
Fint billede, det er vist et 'håndværker' tilbud, med arkitektens trøst, op over huset!

Mvh. John
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode og hyggelige kommentarer, John. Ja, her prøver naturen å gjøre et godt arbeid for å gjemme husets forfall, nesten som om den sjemmes over eierens likegyldighet til husets tilstand.
Jostein S.
Hei
Litt av et skue!
Går for fargeversjonen. Litt for stor kintrast i sh/v versjonen synes jeg
Jostein
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Jostein. Setter pris på dine tilbakemeldinger. :-)

Jeg har siden veldig tidlig barndom på 1970-tallet likt de harde kontrastene mellom lys og skygge i gamle svart/hvitt-filmer og prøver å gjenskape mye av disse kontrastene i mine egne bilder. Jeg vet at det er delte meninger angående dette (det er OK for meg, alle har forskjellige meninger og smak, fint å se andres synspunkter også). Det er sjelden jeg konverterer fra farger til svart/hvitt, de fleste av mine SH-bilder tas direkte direkte gjennom SH-programmet i kameraet, men siden jeg bare hadde et fargebilde her og forfall ofte er fint i SH konverterte jeg dette bildet og prøvde å lage et gammelt utseende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu