Når tåke forsvunnet
Bilde var egentlig mislykket. Grunne var at jeg skulle egentlig ta bilde av Melkeveien, men so var himmelen forsatt lyst. Men legge ut likevel
Vanskelig å se feilen selv. So kom gjerne med kritik, og hvordag kan bilde bli bedre. Takk :)
Utstyr
  • Canon 5D mark II
  • Canon 20-35mm L f2,8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • AnnetLightroom 6
    Økte farge, kontrast, Og sharpening
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1026016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Stig H.
Hei!:) Ser du har vært på Flø og fotografert, et vakkert sted for fotografering.....har mange bilder på samvittigheten herfra:) Det første jeg la merke til når jeg så bildet var at jeg synst det er litt ut av fokus/uskarpt. Jeg vet ikke hvordan du bruker å stille fokus, men jeg bruker å sette fokus til uendelig. Bruker også skjermen med kraftig forstørrelseglass til å se om fokus er bra. Når det gjelder å fotografere melkeveien så er det rett og slett for lyst til det her ser jeg....du må nok vente noen timer til lyset fra horisonten er helt borte.
Flott motiv da Suttikarn!:)
suttikarn P.
Tusen takk for tippsen Stig :D

Neste gong bli det midt på natte, kansje vil melkeveien vise seg.

Ja, jeg var veldig usikkert om hvor jeg skulle fokusere på for at hele bilde skulle bli skarpe når jeg måtte gå helt opp til f2.8.... så jeg valgte å fokusere på fjelltoppen.

Stig H.
Bare hyggelig:) Du kan også fokusere på stjernene og ta noen bilder av dem for så å ta noen bilder der forgrunnen er i fokus og smelte dem sammen i photoshop, da har du ivertefall litt teknisk skarpere bilde i hele bildet om du forstår, lykke til:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu