Vintermorgen på Lørenskog Stasjon
Bildet er tatt under snøværet 26 Mars 2015. De fleste pendlerne hadde søkt ly i trappeoppgangen til plattformen for å stå over de verste vindkastene med snø,
Så først etter at jeg la ut bildet at jeg trenger en sensorrens. Kan også ha vært noe snø som kom for nær objektivet. Jeg legger derfor ut en ny versjon.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-03-28 17:39:20
    Versjon #2
Utstyr
  • SONY SLT-A77V
  • 18-55mm
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetISO 400, ingen blits
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1026159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anders S.
Hei Vidar Magnus! Du er ute med kamera og knipser i "fælt" vær, tøft gjort! Ble ett røft bilde også! Ett værhardt og forblåst bilde, vakkert og stemningfylt på sin måte! Her ser vi hvor mye "slit og heft" det var å komme seg fra A til Å. Ikke rart med det været! Det kom vanvittig mye snø på kort tid!

God påske til deg!
Hilsen Anders
Vidar Magnus J.
Mange takk for god god kommentar, Anders. Jeg var på vei hjem fra jobb etter et nattskift og måtte slite meg gjennom nedsnødde veier til togstasjonen mens det nærmest snødde vannrett og jeg måtte stadig tørke vann og snø vekk fra objektivet før eksponeringene. Den største utfordringen var å hindre snøen i å legge seg på frontlinsen i objektivet under eksponeringen, noe som nærmest er umulig å unngå i et slikt vær. Men slike bilder blir ekstra personlige når minnene om slitet og vanskelige fotoforhold kommer en gang i fremtiden.

God Påske til deg også, Anders.
Kjetil M.
Brrrrr.. Bildet fremhever kulde og snøkavet på en bra måte med svart/hvitt. Håper det gir seg snart.
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Kjetil. Mars Det var et utrivelig vær, men heldigvis er det over og våren kan forsette mot varmere tider.
Vidar Magnus J.
Beklager feil i korrekturlesningen min .De var en setning jeg omformulerte og overså ordet "Mars" da jeg forandret setningen. Synd at det ikke er mulig å redigere feil ord eller setninger i kommentarfeltet.
Jostein S.
Hei
En får et godt inntrykk av Kong Vinter her
Fin dokmentasjon dette her
Egner seg godt i sh/hv
Jostein
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Jostein. Jeg syns at lyset på fargebilder under slike værforhold ofte blir kontrastløse, grå og kjedelige og velger derfor svart/hvitt for å få bedre stemning, kontraster og lys. Jeg synes også at snødrevet i luften kommer bedre ut i svart/hvitt enn i farger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu