Crawl Along
Fikk inn sollyset som gjorde bildet
Har akkurat kjøpt en brukt 70-200 f2.8 VR1, og dette var første testrunde. For meg ble mye av investeringen forsvart med dette bildet og forventningene om hva som kan komme :-)
Utstyr
  • Nikon D600
  • AF-S VR Zoom-Nikkor 70-200mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde190.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • AnnetHar kun cropet litt, og brukt NIK Viveza 2 til å få ansiktet lit lysere enn det var på orginalen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1026310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan G.
Ja, du har all grunn til å være meget godt fornøyd med dette bildet, hvor du har "frosset" bevegelsene på 1/4000! God dynamikk og komposisjon.
Mvh Jan
Roar K.
God frys i dette "æksjenbildet". Sammen med fint lys gir det jo gode farger og detaljer.
Bildet sender tankene bakover i tid. Hadde 13 år som aktiv konkurransesvømmer innenfor handicapidretten. Men da snakker vi om bortimot et halvt århundre siden.

Roar
Henning H.
Takk for tilbakemeldinger ! Det er første gang jeg legger ut et bilde noe sted, så det føles litt som en premiere. Man vet vel aldri helt hvordan andre ser et bilde. Derfor er jeg veldig glad for all kritikk, positiv og negativ som kan hjelpe meg til å få flere slike gode øyeblikk som dette bildet gav meg det øyeblikket jeg fikk det opp på skjermen :-)
Diana W.
Fint bilde :) Har selv prøvd å ta "svømme bilde" uten å ffå til den action følelsen du har fått frem her :)
Henning H.
Takk, Diana. Har nå vært på to svømmetreninger med datteren min (det er hun som svømmer) for ta bilder. Er enig i at det er vanskelig, og dette var det eneste som var verdt å publisere. Men jeg har forbannet meg på at dette skal jeg lære meg :-).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu