Nightmare
Utstyr
  • Fujifilm X-100T
  • WTC-100
  • Brennvidde19mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSammensatt bilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1026393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Blir vel litt "feil" å si at jeg liker dette bildet, men synes det er en god illustrasjon. Liker "flyktigheten" i figurene bak, og ganske talende positur på hovedpersonen. Det er noe ved lyssettingen som jeg ikke har bestemt meg for om jeg liker. Det er en effekt som gjør at senga og gutten ikke helt er "forankret", det ser ut som det svever litt. Egentlig er det perfekt med den tittelen du har valgt og lyset, men samtidig blir "hjernen min litt sliten". Men det er kanskej også poenget.

Synes du har gjort en god jobb her!
Simen S.
Takk for konstruktiv kommentar Thomas! Sengen er forankret den, men det som kanskje får det hele til å bli litt forvirrende, er at jeg har vatret bildet etter linjene ved vinduet og ikke langs golvet, noe som gir den effekten som du beskriver. Jeg har prøvd begge deler og synes bildet ble litt for perfekt dersom jeg brukte golvet som horisontal linje.
Anders S.
Hei Simen!
Dette er imponerende! Utrolig hvor bra du får frem uttrykket her sånn!! Mektig imponert er jeg!!!!
Fantastisk flott i svart hvitt! Akkurat perfekt med lys og mørke!
Gratulerer med ett utsøkt foto-arbeide! Du har all mulig grunn til å være meget stolt her! Ett av de beste bildene jeg har sett!!
Hilsen Anders, som er meget imponert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu