Til helgen ryker presenningen! :o)
Da er det vår og båtpuss, kaffe i cockpiten og sikkert en eller to bokser med øl på lørda'n...? Det blir atter lukt av Benarolje og Ravilakk nedover elva... LIvet er herlig! :o)
Sjarmen ved å ha båt ligger ofte i de mange timer med vedlikehold.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-04-10 16:40:03
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Brennvidde78.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetFrihånd - JPEG
    Jeg har med vilje holdt skyggesiden i kjølig blå / cyan, for å få frem det varme sidelyset av solen i trærne.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1026832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.
Pokker så vanskelig å få arrestert deg på noe som helst uten at det kun er pirk der smaken og baken blander seg inn. Her blir det kun at jeg ville latt oversiden av planken blitt skåret av nedre ramme der enden treffer. Tror det blir roligere.
Som du sikkert vet så lar jeg blikket sjekke sider og hjørner og da slo det meg hvor viktig fragmentet av en bygning i høyresiden var for å unngå å få et par biler durende inn fra bildekant.
Herlig lys, skarphet, mjuke farger og godt med detaljer.

Roar
Jan G.
Du er en mester i å "trylle fram" farger i bildene dine, uten at det går ut over detaljrikdommen. Bildet er svært innholdsrik, og min umiddelbare reaksjon er at jeg ville ha beskåret til venstre for piken. I sammenhengen er hun et overflødig element.
Mvh Jan
Walter S.
Takker både Roar og Jan for interessant omtale og tanker om bildet.

@ Roar: Flott at det nærmest må flisespikkeri til, Roar. Det betyr jo at jeg har lært litt (av deg!) etter noen år med "opprydding" langs kanten og påpekning av linjer som går ut i kryss!
:o)
Du har nå fått en versjon 2 som tar opp det du påpeker.

@ Jan: Mulig at piken / damen ikke har noe der å gjøre - annet enn å være målestokk (?!). Jeg vil ikke kutte formatet for å "bli kvitt" henne - fordi det ville ødelegge hele komposisjon med båten (som jo er hovedelement) i nedre høyre gylden snitt. Et kutt på venstre siden ville ha rokert båten ut av den viktige posisjon - så da har jeg bare klonet vekk henne - for å tilfredsstille ditt argument.

Mvh,
Walter

PS.: P.G.A Roars forslag om kutt nederst, måtte jeg samtidig senke himmelen noe for å opprettholde balansen.

Vidar Magnus J.
Ser båtsesongen tar seg opp, jeg observerte en beskjeden samling med seilbåter på fjorden utenfor Lysaker i går kveld. Gode farger og fint perspektiv på brygga. Fin vårstemning med båten som venter på å komme ut på sjøen. Synes de to damene forsterker den rolige stemningen. Fine bjørketrær til venstre. Godt bilde med fint lys.
Walter S.
Takk for hyggelig kommentar, Vidar Magnus. Ja båtsesongen er ung og "spirende", og vi går spennende tider i møte, men nye motiver ved og på sjøen!
:o)

Mvh,
Walter
John O.
Dejlig stemning, fine farver og skarphed.
Vælger V2
Mvh. John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu