Hei Schweigaard!
Schweigaards gate, take two.
Ettersom jeg krysser gaten ofte var formålet å få et bilde der trikkeskinnene gir dybde og refleksjon av morgenlyset. (Mens det forrige bildet var mer et snapshot der jeg bøyde meg over rekkverket, så gikk jeg ut på trafikkøya.) Jeg ser også at jeg har fått med meg "gamle" Schweigaards gate uten de nye klossene som er ved Tøyenbekken, og det er jeg ganske fornøyd med.
Bildet inngår i albumet Urbant - Urbane bilder
Utstyr
  • Canon EOS 60D
  • 18.0 - 200.0 mm
  • Brennvidde200.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1027298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Henning S. P.
Trikkeskinnene blir vedlig fine i dette lyset. Smart å bruke en del tele og få komprimert bybildet på denne måten. Innholdsmessig liker jeg spesielt mannen til venstre som kommer luskende inn i bildet.

Henning
Ivar W.
Fint fanget morgenstemning der trikkeskinnene utgjør den visuelle ledesnoren.
Walter S.
Flott dybde og perspektiv oppover Schweigaardsgate hvor trikkeskinnene trekker til seg blikket og ikke slipper det før vi er oppe ved solskinnet!

:o)

De få flekkene med lys himmel slåss om oppmerksomhet med gløden i trikkeskinnene, så der ville jeg ha kuttet vekk litt øverst...

Mvh,
Walter
Bjarne Henning K.
Takk for kommentarer! :;) Jeg så litt på de luft-rommene over skogen, og tror jeg prøvde å kutte dem bort (en gang før påske) men bildet ble liksom litt mer tett da, så jeg endte opp med å la dem bli.

Det mest utfordrende var faktisk beskjæring fra siden. På grunn av at bildet som Henning sier er komprimert, så blir det slik at for hver rekke med piksler man tar bort fra siden, så dukker det opp nye rariteter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu