Quo vadis?
Gatefoto er ikke min "greie" vanligvis - men i dag måtte jeg bare prøve...
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Brennvidde32.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetJPEG
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1027322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jan G.
Fra gatefotos fra det historiske Fredrikstad til dagens gater er det et stort sprang, først og fremst ved at de historiske bildene gir mulighet for å samle uttrykket til en stilmessig helhet, mens dagens travle gater fremstår som en kakafoni av stiler, funskjoner og elementer. Etter min mening er det mer utfordrende å satse på gatefoto med motiver fra vår egen tid, fordi det er vanskelig å se helheten i motivene. Men det gjør det også spennende. Fasademaleriet forteller meg at vi befinner oss i en multietninsk by?
Mvh Jan
Svein Wiiger O.
Fin gjengivelse av et spennende motiv. Liker særlig fargegjengivelsen. Stilen minner meg om San Francisco. Noen kaller det gatefoto eller grafitti, jeg kaller det Street Art. Er det mye Street Art i Fredrikstad?
Hans Petter S.
Hvor går du hen? Spennende dette! Dette blir jo et slags todelt motiv. "Maleriet" til høyre er flott med fine farger og spennede motiv! Tredelen til venstre gjør seg godt, og der blir jo fokuset dama i rødt. Kanskje er det henne tittelen peker mot! Fint lys i denne delen. Du har komponert et fengende motiv her, hvor jeg føler de to delene skaper en fin helhet i sammen! Det fototekniske er det selvfølgelig ikke noe å utsette på. Godt levert, artig og annerledes!
Walter S.
Takker Jan, Svein og Hans Petter for kommentar!

@ Jan: Helt enig i din karakteristikk av moderne (handle)gater, som er overlesset med alskens stilforvirringer og påtrengende reklame.

@ Svein: Det er 2 steder i Fredrikstad som er "godkjent" som graffiti-vegger (tror jeg). Bortsett fra det så er det ikke så mye av det å se. Mulig at det hjelper å tilby slike "fredete" steder...?

@ Hans Petter: Du er inne på noe her. Quo vadis peker både på "damen som går", men også til den enorme store husveggen fullt av graffiti (som jeg kaller det), andre kaller det for kunst...og på hvilken vei samfunnet etterhvert tar. Personlig er jeg noe usikker på om det fører noe positivt med seg.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu