Stille morgen - en liten serie
Gimsøy i Vågan kommune
Bildet inngår i albumet Vågan i Lofoten -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-05-03 11:35:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2015-05-03 11:38:03
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2015-05-05 12:38:54
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF24-70mm f/4L IS USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, -2/3EV.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jan G.
Her falt jeg pladask for versjon #2, og det som fanget meg var svabergene i sanden og hvor en liten bekk har funnet veien til havet. Nydelig naturskildringer alle tre.
Mvh Jan
Geir M.
Veldig god dybdeskarphet og farger på det første bilde.
Anders S.
Du verden så vakkert! Meget flott bildeserie! Versjon 2 er helt vidunderlig. Lav kameravinkel og alle detaljene i sanden er praktfulle å se på! Fantastisk horisont! Ekstra pluss for lav kameravinkel, det gjør utrolig mye for dybden i bildet. Og det er godt å se i ett landskaps bilde som dette.
Velkomponert og meget imponerende!
Versjon 3 er utrolig stemningsfylt. Ett utrolig godt og rolig bilde å hvile blikket på! Lyset i horisonten med skyene er strålende vakre å se på. Forgrunnen er også vakker med steinene som gode kontraster i vannet.
Orginalen (V 1) Flotte farger og vakker himmel som speiler seg nydelig i vannet! Vakre fjell er det også!
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Lasse S.
Solid serie av vakre landskap med hver sine stemninger.
Vidar Magnus J.
Storslagen og vakker natur. God bildeserie med høy kvalitet i alle tre versjonene.
Hans Rich. A.
Jeg blir alltid glad når noen liker fotoene mine. Tusen takk skal dere ha.
Mvh Hans Richard
Jostein S.
Hei
Flott bildeserie
Rett og slett imponerende vakkert
Jostein
Sissel Elisabeth H.
Vakker serie med fin ro og nydelig stemning. Fin friskhet,farger og lys i alle tre.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Hans Rich. A.
Tusen tusen takk Jostein og Sissel Elisabeth :-)
Mvh Hans Richard
Roar K.
Ja, heldig er du som bare kan forsyne deg av slike motiver.
Her tror jeg faktisk jeg ville kutte i himmelen på alle tre for å øke dybdefølelsen for det er nå en gang slik at for mye himmel og blått over skyene lett er negativt og noen ganger t.o.m. dreper dybdefølelsen i et bilde.
I originalen er eksempelet med blått over skya klassisk. Scroll opp og dekk til så kanten skjærer inne i skya så vil du se at dybdefølelsen kommer.
Krusedullen nede i høyre hjørnet burde vært klonet vekk da det bare stjeler ufortjent oppmerksomhet fra resten av bildet.
Hvis du i V2 kutter akkurat over den grå spissen i den grå skya omtrent midtveis i bildet vil du føle at blikket dras innover i bildet mot litt til høyre for midten.
I v3 ville jeg også ha fjerna den øverste halvdelen av himmelen. Det er nemlig slikt at åpne klare felt over skyene beholder blikket. ved å kutte senker du betrakters blikk og dybdefølelsen kommer - noen ganger i form av et skikkelig sug.
Men la meg etter dette få si at det er en fantastisk serie du presenterer her - som altså kan høynes ved å beskjære himlene.

Roar
Hans Rich. A.
Tusen takk for kommentar Roar.
Har lagt ut en ver. 4 av originalen hvor jeg har senket horisonten til ca. 1/3-del og klonet vekk krusedullen. Det ble bedre synes jeg.
Men i ver. 2 og 3 synes jeg det blir unaturlig hvis horisonten ligger under 1/3 del av bildet. Bare unntaktsvis synes nå jeg det er ok, når hovedmotivet bevisst legges i øvre del av bildet.
Mvh Hans Richard
Agnar H.
Fin serie dette for oss som liker fjøre og sjø. Ikke forskjellige versjoner, men helt forskjellige bilder dette da. Liker godt at du løfter horisonten dit du gjør, det gir dynamikk i bildene og fokus på spennende forgrunn. Skal ikke gi meg ut på at rangerer disse. Farger, skarphet og kontrast er tilnærmet perfekt. Lett å dra på litt for mye (jfr Instragram), men du holder deg klart innafor :-)
Hans Rich. A.
Tusen takk god kommentar Agnar.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu