"Winterfell"
Ikke akkurat fra "Game of Thrones", men Austnesfjorden sett fra Geitgaljen (ett av Lofotens høyeste fjell) kunne gjerne vært location for en fantasy-fortelling;)! Vågakallen oppe til høyre i horisontlinja, Svolvær litt til venstre for den, men bak noen av fjellene.
Bildet inngår i albumet Lofoten -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 24.0 mm f/1.4
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1.6s
  • Nei
  • AnnetDette bildet er tatt med mitt 24mm f1.4 objektiv, som jeg alt for sjelden bruker til landskapsfotografering, etter at jeg fikk mitt 14-24 objektiv. Skarpheten i objektivet er til å skjære seg på.. Her har jeg brukt to sirkulære filter, noe som gjør at bildet må beskjæres litt i alle hjørner pga vignettering. Lee Polafilter og Lee ND 0.6 for lengre eksponering. Jeg har også brukt Lee ND 0.9 gradert soft (Lee filterholder), samt Lee SW 150 Light Red (sistnevnte holdt jeg foran selv).
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune Edvin H.
Synes snøfølelsen ble ganske bra. Fin komposisjon også
karin s.
Du verden,dette var utrolig flott,nydeligt i sort hvitt med alle valører,fra det hviteste hvite til dyp svart. Fantastisk landskapsmaleri med enorm dybde.virkelig bra.du mister jo pusten......
Vidar Magnus J.
Vakkert landskapsbilde. Fint lys som gir gode kontraster, godt gjenskinn i sjøen.
Walter S.
En utrolig skarphet og detaljgrad, som virkelig imponerer. I tillegg så har du her en gråtoneskala som er helt etter min smak - spenstig og dynamisk.

Flott levert. Er alltid like imponert at du drar med deg FF-utstyr på slike, sikkert meget krevende, fjellturer. Det forteller litt om ambisjonsnivået ditt og din utholdenhet!
:o)

Mvh,
Walter
Fred Åge H.
Takk for mange flotte kommentarer;)! Dette er et bilde jeg føler selv jeg har lykkes godt med. Som du sier Walter, så er det mye utstyr som skal dras med på høye fjelltopper for å kunne ta slike bilder, uten at man på forhånd har noen som helst garantier for hvordan forholdene er når man endelig kommer opp;)! Når jeg i tillegg er guide for en gruppe for cirka 10 personer så er det mange andre hensyn å ta i tillegg. Men jeg drar nesten aldri på toppturer lenger uten å ha "alt" av fotoutsyr med, eller det som jeg vet jeg må ha for å kunne ta slike bilder som det over;)!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu