Steinmonument ved Borgarsysselmuseum ...
... i Sarpsborg, med Olavskapellet i bakgrunnen. Ikke så veldig spennende, men noe skal man jo ha å vise frem når man har besøkt nabobyen...?!
Info om museet: http://ostfoldmuseene.no/museene/borgarsyssel_museum/borg...bygninger/
Med bl.a. ruinene etter Nikolaskirken, fra omkring 1115 - så det er et gammelt og historisk sted.
Bildet inngår i albumet "Gammelt" - Steder og ting med høy mimre-faktor.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Sigma Art 18-35mm f/1.8 DC HSM
  • Brennvidde30.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
karin s.
Jo,jeg synes i grunn dette ble ganske så spennende,dybden ble jo helt fantastisk, og betrakteren kan jo se og se,hva befinner seg på sidene bak der? Å ha blikk for slike motiver er noe jeg liker, følger brosteinene innover og funderer,,, går det an å komme seg inn der???? Får lyst å prøve.......
Walter S.
Takk for kjapp kommentar, Karin!

Steinmonumentet står umiddelbar ved inngangen til museet. Joda, det er vert et besøk hvis man først er i nærheten. Det er nok ikke åpnet enda, fordi det er et typisk friluftsmuseet og består av flere historiske bygninger fra flere steder i Østfold, som har blitt flyttet dit og samlet. Omtrent som Maihaugen på Lillehammer, bare i mindre målestokk.

Skal etterhvert legge ut flere bilder i fra stedet.

Mvh,
Walter
Jan G.
Jeg hadde mange oppdrag i Sarpsborg i sin tid, hos Borregaard, så jeg er litt kjent, selv om det helst ble møter og lite kultur. Jeg har forstått det slik at Sarpsborg til neste år skal feire sitt 1000-årsjubileum. Det kan sikkert by på mange interessante fotomuligheter. Skulpturen og kirken funker godt sammen, i det hele tatt et svært severdig bilde.
Mvh Jan
Hans Petter S.
Enig med de over! Jeg synes dette ble et spennende bilde, med god dybde! Du vet å finne de riktige motivene! Skulpturen, brosteinene og kirken skaper en god helhet! Flott farge på trærne, liker at du får med trær over skulpturen også!
Walter S.
Takk også til Jan og Hans Petter for kommentar!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu