Gate i Sarpsborg
Litt "tvilsomt" og noe "slitt" men likevel med en viss "sjarm" med sine blanding av stilarter, og med påbygg uten respekt til eksisterende arkitektur. En gatestubb som kommunen har glemt?
Klonet vekk en hvit bil fra nederst i gata, den passet bare ikke inn.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetJpeg
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trygve B.
Enig, dette finner man overalt, en blanding av stilarter. Dette var nå som vanlig godt formidlet av deg. Komp og eksponering sitter som vanlig svært godt i dine bilder. Ja, jeg bruker fujinon 14 mm ganske mye. Er godt fornøyd med det objektivet. Jeg bruker også mye et gradert gråfilter som skrus på objektivet, det kan en dreie i ulike vinkler. Jeg bruker det mye for å dempe et kraftig lys fra himmelen, da beholder jeg landskapet på en mer naturlig måte uten at det blir for mye igjengrodd. Ha en fin dag. Det er en kjekk hobby dette. En blir aldri utlærd.
Jan G.
Ja, her var det mye stilblanding, men det representerer jo også en sjarm, synes jeg. Det er finfin helhet i dette bildet, og du må være god på kloning som har greidd å få vekk en hel bil.
Mvh Jan
Vidar Magnus J.
Gamle gater har ofte stilblandinger i arkitekturen, men det er en del av sjarmen og gir gaten sjel og atmosfære, Et område med bare nye bygninger klarer ikke å oppnå denne stemningen. Gode farger, lys og fin komposisjon. Fin dramatikk i skyene.
Hans Petter S.
Tenkte det samme som Jan her, du må være god på kloning, mens jeg sitter og strever med en strømledning så kloner du like så godt bort en hel bil:)) Bildet ditt er meget godt, med flotte farger og god komp. Det som er litt slitt, har ofte sin sjarm!
Agnar H.
Stor variasjon i stil, farger og utførelse på disse bygningne. Kan se ut som det nærmeste har to farger på samme vegg. Lett overskyet er ofte et godt fotovær, blir gjerne jevn god belysning av slikt. Kan tyde på at det til en viss grad er motlys (jfr skyggen av det høye huset) og at du har måttet lysne skyggepartiene. Fungerer bra det :-)
Lasse S.
Velkomponert og fint av den sjarmerende bebyggelsen.
Walter S.
Hjertelig takk til Trygve, Jan, Vidar Magnus, Hans Petter, Agnar og Lasse, for kommentar og tanker omkring motivet!

@ Jan + Hans Petter: Angående kloning. Er langt i fra "flink" til å klone og bruker vanligvis ikke kloning til annet enn strømledninger og - stolper. Men her sto det en bil på tvers nede i enden av gata, ved treet og ødela for motivet. Var heldig med kloningen.

@ Agnar: det var meget skiftende vær. Mye vind gjorde at skyene fløy bortover himmelen og solen som kom gjennom "hullene" var både her og der og skiftet hele tiden. Man kan vel si at i nederste delen av gata var det solskinn, mens den øvre var overskyet.

Mvh,
Walter
Walter S.
@ Agnar: Hei igjen. Jeg tok en titt på originalen i 100% forstørrelse (pixel-mot-pixel) og det du antar er en skygge fra det høye huset -tvers over veien - er ikke skygge, men ny-asfaltert felt tvers over veien!
:o) Så da så.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu