Born to be free
Streetfoto med en lampe
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • Sigma 70-200 mm f/2.8
  • Brennvidde128mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetEtterbehandlet i Photoshop, oppskarpet, farge- og tonejustert.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1029315} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Hermod O.
Det er sagt at det første man tenker på er riktig oppfattet og med mitt utgangspunkt som bl.a forhenværende motorsyklist og ivrig fotograf er at dette er .....til ettertanke. Både tekst og bilde er klisjeaktig og montert, likevel griper det hele langt inne i røttene - det er presist og skarpt formidlet. Minus er at surroundings ikke er bleket ut...og ikke pix1 er mer zoomet inn med objekt mer mot venstre....det ville fått mer *vilje* og fart å være *born to be wild*
- som Steppenwolf uttrykker det.

Mvh
Hermod
Tom R. M.
Takk for tilbakemeldingen Hermod.
Interessante betrakninger. Men hadde hensikten med bildet vært det du prøver å formidle hadde jeg ikke plassert det i kategorien Gatebilder. Da hadde den havnet under Bil/motor/kjøretøy alternativt Mennesker.
Men hensikten var å dra frem et gatebilde hvor det befinner seg en person, som i mitt syn, er både fri og stolt i en gatemix av lær, rock'n roll og graffiti. Derfor er tittelen også "Born to be free" og ikke "Born to be wild". Og nettopp fordi bildet er plassert i kategorien Gatebilder er graffitien der i all sin styrke og ikke duset ut eller bleket ut om du vil. Graffitien utgjør vesentlig del av gata her.
Men det er både hyggelig og spennende at du ser andre muligheter i mitt bilde :-) Intet bedre enn det.

Mvh Tom
Også MC dud, tidligere motorjournalist og mye annet
Walter S.
Jeg synes at du har oppnådd en "råhet" i fremtoningen her som er spennende å se på. Mesterlig redigert og etterbehandlet for å gi det den råheten som bildet utstråler. Litt sånn "Easy Rider"-aktig tøffhet. Bakgrunnen med graffiti bare understreker dette. Du har gjort det meste ut av lyset her.

Jeg liker det stemningen bildet gir, og så er jo alt det tekniske godt "innenfor" også! For å være gatefoto så er det nærmest FOR perfekt snittet og uten forstyrrende detaljer.
;o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu