Nina
Bildet er tatt på et nachspiel, både fotograf og model var noe påseilet. Klarer ikke helt å bestemme meg om skyggen etter nesen plager meg eller ikke. Kanskje det er flere ting med bildet som burde plaget meg?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eivind B.

Det var jo beleilig at det var en blitz med soft boks på narspielet da ;) Eller tar jeg feil av øye glimtet...? Skyggen på nesen ga litt dybde i bildet, men den kunne nok vært litt svakere (Svak blits fra kamera for å fylle inn kanskje..) Røyken var for meg bare forvirrende... Syntes dette minte mere om et studio portrett enn narchspiel bilde da, men det er jo et meget bra komplimang... Keep em comming!
Kjetil H.

Jeg synes det er et stilig portrett, og i motsetning til Eivind Bø synes jeg at røyken passer bra. Denne modellen er vakker, men tøff og selvstendig - røyken er med på å poengtere det.

Det rare er at refleksen i håret ikke treffer den nevnte skyggen og ligner den ut. Det er nok lyskilder her til å unngå problemet, tror jeg.

mvh
Kjetil
Daniel M.

Støtter kommentaren til Eivind B. Så i korte trekk har ikke røyken noe for seg her(vanskelig å unngå kanskje når det normalt røykes til brannalarmen går på de fleste nachspiel ;)..) også kunne skyggen vært litt svakere. Bortsett fra det må dette være det mest 'proffe' nachspiel bildet jeg kan huske å ha sett, so bottoms up and let's have another one ;)

-Daniel-
Marius F.

Noe annet enn nachspielbildene jeg har i mitt arkiv. Portrettet er pent det, men mener røyken kunne vært utelatt og neseskyggen lettet noe opp. Kanskje en smule (mer) USM hadde gjort seg.

Mvh, MF
Martin J.

Tusen takk for komentarer folkens!

Helt riktig, det ble brukt softboks, nachspielet var hos meg. Som nevnt så kan det til tider være noe vanskelig å ungå røyk på nachspiel, men for å være ærlig så ble det nok tilført en del røyk med vilje også, uten noen spesiell hensikt egentlig, tenkte bare det kunne være en fin efekt, ting skal jo prøves, men det blir nok ikke noe røyk neste gang tror jeg.

Prøvde med mere usm også, men jeg syntes det ødela noe av det litt bløte/slørete ved bildet. Og så ser jeg ikke bestandig helt klart på nachspiel heller :-)

m:)
Kjetil H.

Daniel, ''røyken har ikke noe for seg her'' er et subjektivt-estetisk standpunkt. Jeg mener det forsterker modellens personlighet, og forteller at vi ikke har å gjøre med en typisk snill pike. Røyk er i disse gjennomregulerte og sunnhetsfikserte tider blitt et helt annet uttrykk enn f.eks. på 60-tallet. Du er nærmest samfunnsfiende hvis du røyker i dag.

Dette kommer fra en røyk-hater. ;-)

mvh
Kjetil
Daniel M.

Kjetil, det jeg mente var at røyken så heller tilfeldig ut i mine øyne og det at bildet ble tatt under et nachspiel forsterket det inntrykket, så beklager hvis jeg ordla meg litt for krasst for din smak. Dette var da min subjektive mening og regner selvfølgelig med at den blir tatt for det.. Forresten så røyker jeg heller ikke.

mvh
Daniel
Kjetil H.

He-he, dette var nok langt unna grensen for det jeg tåler av krass ordlegging, Daniel. ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu