På vei
Bruden på vei opp kirkegulvet sammen med sin far. Et spent øyeblikk fanget med kameraet.
Jeg liker det nokså godt selv, et øyeblikksbilde i et vanskelig lys.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetPå kne for å få litt mer dramatikk inn i bildet. S/H for å få ryddet litt i bildet og få hovedpersonene mer frem. Symmetri var viktig å få frem, samtidig som jeg også ønsket litt dybde. Lyset en utfordring, men ønsket ikke å gå lengre til F3.2.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1029512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Tone A.
Her har du fanga eit viktig augeblink i kyrkja, kor bruden blir ført opp av sin far. Pluss for det låge fotostandpunktet som gjer at paret dekker for motlyset i kyrkjedøra. Du har fått fram gode detaljar i brudekjolen som er det mest viktige. Blir alltid vanskeleg å eksponera med brudekjole og mørktona dress, kor detaljane forsvinn fort i den svarte.
Flotte uttrykk på bruden og faren ganske så alvorstyngde opp mot brudgommen.
Med ditt utsnitt har du også fått med gjestane kor mange også er opptekne av fotografering.
Velkomponert med symmetrien både av kyrkjebenkane og oppe med søylene og flotte detaljar med det store kyrkjeorgelet og pipene der.
Eg synes at du har lukkast godt her som med bruden , bruden sin far, gjestene og fine detaljar frå kyrkja.
Flott eksponert i eit vanskeleg lys som du har nytta godt. Ser at det er spesielle vindauge med glasmosaikk på galleriet, men ser litt mørkare ut ede.
Glimrande jobba og dette er sikkert brudeparet fornøgde med.
Helsing Tone
Tone A.
PS! Gløymde å skriva at du har gode kontrastar i gråtonane, som også gir meir ro til biletet. Trur med alle fargane elles at det hadde blitt eit anna bilete, kor brud og far ikkje fekk dominera så mykje.
Tone
Walter S.
Tone har allerede kommet med grundig analyse og sine tanker omkring bildet.
Jeg vil bare tilføye at du har fått med deg hele 9 fotografer, hvorav en er for mange, etter min mening. Den siste fotografen som det bare synes en underarm av og deler av et kamera, holder til på galleriet, helt ut i høyre krysset oppe.
Jeg ville har senket "taket" på bildet helt til denne blir borte og samtidig passe på at ingen av de strake linjene i galleri-relieffet går direkte ut i krysset (som den linjen i venstre øvre krysset gjør). Samtidig med den 9. fotografen vil også deler av kandelaberen bli borte. En renere, ryddigere avslutning øverst, vil senke betrakterens blikk ned dit hvor den hører hjemme.
Ut over det har du løst oppgaven på en flott måte!

Mvh,
Walter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu